2016. szeptember 29., csütörtök

Övtáska a legfontosabbaknak

Mi szokott probléma lenni, ha a gyerekek elmennek valahova? Nálunk a "hova tegyem a holmim" a fő kérdés. Ha kevés cucc kell, akkor felesleges a hátizsák. A zsebekből viszont kipotyog minden, pláne, ha mozognak - és általában mozognak. :)
Ebbe a gyerekméretű övtáskába viszont belefér, ami fontos lehet: zsepi, pénz, mobil.
Bélelt, van benne egy pici, kockás zseb is, a pánt hossza pedig állítható. Méret: 17x12 cm

Mivel Petesznek kellett, a kívánságára nem került rá semmi minta, csak egy mini robogós dísz, de természetesen kérhető színesben is. Ma tesztelte, bevált. ;)


2016. szeptember 24., szombat

Anitának készült

...a nevenincs táska mintájára, de kicsit szélesebb (35 cm) változatban. A különlegessége, hogy hordozókendő-darabból van a középső rész, a tőbbi puha műbőr. Extra táska lett. :)
Belül egy nagy zseb, a másik oldalon ugyanakkora kettéosztva, kulcstartó karabiner, és egy üvegtartó van. Kívül kétoldalt zseb, felül kétfelé nyíló csipzár, lecsatolható hosszú pánt.






2016. szeptember 13., kedd

Nevenincs

Elkészítettem a prototípust egy új fazonhoz. Neve viszont még nincs... Nem vagyok jó névadásban*, nem érdemes tagadnom... Segítetek?
30x30 cm-es a táska, a talprész 30x10 cm. Anyaga: műbőr. Kétoldalt van egy-egy zseb kívül. Belülre egy cipzáras zseb került, és egy sima, kulcstartó karabinerrel. A felső cipzár két irányba nyílik. A rövidebb pánttal is vállravehető, de van hozzá egy hosszú, állítható pánt is, így akár keresztben is hordható.
Lesz belőle visszafogottabb színekkel is. :)
Mi legyen a neve?





*Kivéve, ha gyerekekről van szó. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails