2009. március 8., vasárnap

Bugyorféle :)



Ez a bugyor jellegű szatyor készült ma. Az volt az alapötletem, hogy jó tágas legyen, sok férjen bele, de a szája viszonylag szűk, mert így nem borul ki semmi, ha leteszem. Biztos, nem nagy találmány, de praktikus. :)
Halvány rózsaszín bélést kapott és egy kis belső zsebet. Nem is piros, inkább korallszín, de ez talán nem von le az értékéből. :) Az applikált szívek alá tettem egy pici vatelint, hogy kidomborodjanak.

A szívek egy nagyszabású terv részei, egyelőre várják a sorukat. :)


4 megjegyzés:

Cat írta...

Az én zsürizésemen "tetszik"-cimkével jutott tovább a bugyor. :)
Kíváncsian várom a szívekkel kapcsolatos bejegyzést, biztos valami szuper dolog lesz az is.

Névtelen írta...

Nagyon nagyon tetszik a kis szatyrod:) Én kenyeret tudok sütni, de a varráshoz sütésem sincs:) Sajnos, pedig minden vágyam, hogy megtanulhassak ezt azt, a drága nagyikám varrónő volt, de nagyon korán itt hagyott minket, így csak a varrás szeretetét tanultam meg tőle. Vagyis örököltem a kreativitását, azt hiszem.

Ledorka írta...

Köszi. :) Megint béna lett a fotó, lehet, hogy csinálok majd újat.
Néztem a megjegyzésed időpontját, és gyanús lett. Hát nem csendes óceáni idő volt beállítva?! :D Korrigáltam, bár ott sem lehet rossz.... :)

Ledorka írta...

Hopsz, egyszerre írtunk, Fruzska. :) Köszönöm neked is. Megyek hozzád sütést tanulni!
Varrásügyileg is van hová fejlődnöm, pláne, ha elnézem a profik blogjait... de ennek a bugyornak a kidolgozásával most kivételesen elégedett vagyok. Nem siettem vele.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails