2009. március 6., péntek

Varrnék....


Újra varrni fogok. :) Tudom, nem nagy cucc, de egy 4 hónapos mellett nem is egyszerű ám! Előkészítettem az anyagokat, kitaláltam több dolgot, és ha Mici méltóztatik majd egy jó nagyot aludni, akkor bele is vágok. Mutattam már sok vászonszatyrot, most is ilyesmire vagyok beállva. Kitaláltam egy új fazont, azt szeretném több színben. És persze nadrág, meg felső is kéne... :S Meg húsvéti lakásdekoráció. :) Szóval, a tervek készek, csak a csemetéktől függ, meddig jutok.
Egy ideje piros-fehér korszakomat élem, ráadásul szívekkel megtöltve, most is ilyesmire készülök. :)



6 megjegyzés:

Andrea írta...

Szia!
Én nagyon kíváncsian várom.

Ledorka írta...

Szia!

Köszönöm. :) Lassabban haladok, mint gondoltam, mert elkaptam a gyerekektől a betegséget. :( De elkezdtem! :)

Fércművek írta...

Szia!

Köszönöm a díjat. Lassan én is kiteszem oldalra. :) Én is várom a képeket és jobbulást!

Fércművek írta...

Szia!

Megint én vagyok. Bocs. Lehet, hogy majd kérdeznék erről a rátétes dologról Ilyet még sose csináltam és a hugom hamarosan férjhez megy. Szeretnék majd egy Mr & Mrs párnát varrni nekik a hálószobájukba evvel a technikával. Zargathatlak majd ha kitalálom a részleteket? De csak ezen a fórumon, mert olvassa a blogomat. :)
Előre is köszi,
Judit

Ledorka írta...

Szia Judit!

Nincs mit. :)

Persze, írj nyugodtan, ha valamit nem értesz. :) Teljesen egyszerű a technika: közbélést vasalok az anyag hátoldalára, arra rajzolom fel a minta tükörképét. Körbevarrom apró cikcakk-öltéssel, kivágom, gombostűzöm a párnára, és rácikcakkozom. Legalábbis az én módszerem ez. :)

Fércművek írta...

Szia!

Kipróbálom és majd meglátom, hogy elakadok-e valahol. Köszi.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails