2009. augusztus 20., csütörtök

Játék Barbinál


Barbi játékot hirdetett. Kegyetlen feltételek vannak ám! :D Pl. meg kell mutatni a kezünket... hál'Istennek, hogy nem a bokámat! (Mondjuk az nehezebben is hozható összefüggésbe a varrással :P ) Megmutatom, de cselesen: egyszerre teljesítem a 2. és a 3. pontot. Ja, hogy mutassam a szabályokat is? Íme:

"3 játékos nyer, ha mer:
1.
1, ki kommentet ír ehhez a poszthoz,
annak a posta egy gyűrűt hoz.
2.
1, ki megmutatja egy személyes becsét,
egy pénzben nem mérhető kincsértékű csecsebecsét.
Azé a Zsuzsi-kalap,
persze, ha az ő nevét adja ki a kalap...
3.
És végül 1, ki megmutatja dolgos kezét,
az kaphatja kezébe a szitakötős táska fülét."


A házas blogomon láthattátok már néhány kedves tárgyamat, de amit megmutatok, az egy macskakő. Prágából van, a nászutunkról. Kell-e mást írnom, hogy érezzétek, mennyire fontos nekem? :) Amikor ott jártunk, épp átépítették a sétáló utcákat, sok helyen felszedték a követ. Ez kapóra jött, mert egyéb, "igazi prágai szuvenírre" nem nagyon tellett. :)) Ilyesmiket hoztunk emlékül. 3 éve újra voltunk, már gyerekekkel, és akkor azért vettünk Spejbl és Hurvinyeket, fa sárkányt, meghagytuk az utcaköveiket. :))



3 megjegyzés:

Fércművek írta...

Hihetetlen! Csak hosszas unszolásra hagytam Prágában azt a macskakövet, amit haza akartam hozni. :)))

Ledorka írta...

Ott lehetett a gond, hogy engem senki nem unszolt hasonlóra. :D Muszáj volt elhozni. :)

Aranyalma írta...

Jó ez a macskakő, de engem Spejbl és Hurvinyek jobban érdekelne, ha nem haragszol. Rajongtam ezért a meséért még anno. Megteszed a kedvemért, hogy felteszed a fotójukat? Igazán hálás lennék! (Cserébe te is kérhetsz valamit tőlem!)
És még valamit megtennél csak nekem, csak itt és csak most? Nézz be hozzám egy kis limonádéra! Igyunk ebben a kánikulában!!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails