2010. február 13., szombat

Díj, és megint 7 :)

Móni, @ndre@ és Hopuka lepett meg egy kreatív blogger-díjjal. Köszönöm szépen. :) Érdemes bebarangolni a blogját, csuda dolgokat készít nemezből! :)
7 dolgot kell írnom magamról, de én már háromszor írtam 7 dolgott  mélás blogomon . Nem unjátok még? :D No, legyen!

1. A lenvászon a kedvenc anyagom.
2. Ha már kiterítek egy anyagot, általában több dolgot is kiszabok egyszerre. Ezért születnek egymás után azonos színvilágú táskák. :) Meg az UFO-k... :D
3. Tudok kötni, és egy kicsit horgolni is, de 4-5 éve nem csinálom egyiket se, mert egy öröklődő izületi betegség miatt fáj a kezem, ha sokáig egyformán tartom az ujjaimat. (Kötő- vagy horgolótűt fogva.)
4. Az előző pont ellenére mégis horgoltam a napokban. :) Na, nem sokat, csak pár virágot, és egy szívet.  Azok, amiken rózsaszín gomb van, táskára kerültek, a többivel Mici ruháit fogom dekorálni. (Örökölt egy csomó egyszínű holmit a fiúktól, ezeket lányosítom. :) )

Sőt, tegnap este egy sapkába is belekezdtem, de az már-már kínzás rám nézve, szóval lassan fog elkészülni. A Horgo-blog megtette a hatását nálam is. :))
5. Odavagyok a horgolt állatkákért, de azt nem merném bevállalni. Kénytelen leszek a Meskán vadászni. :)
6. Improvizatív vagyok. :) Többnyire nem csinálok szabásmintát a táskákhoz - már csak ezért sincs két egyforma darab, de nem is szeretném, ha lenne.
7. Annyi tervem, ötletem van, hogy nyugdíjaskoromra készülök el minddel. :D Az alapanyag-készletem is ki fog tartani addig... :D

Az én díjazottaim most:
... és még vagy 20 bloggerina lenne... :))



10 megjegyzés:

Csilla írta...

Köszönöm szépen, aranyos vagy!

Jandó írta...

mindig jó olvasni rólad. Örülök, hogy kedvet kaptál újra a horgoláshoz. Kár, hogy az izületeid nem bírják. (Az enyémeknek se a kedvence, de nálam inkább a lábam rosszabb.) Szépek lettek a virágaid.

ccsigaház írta...

nagyon szépen köszönöm :-)

ccsigaház írta...

nagyon szépen köszönöm :-)

judit.6 írta...

THX :D

Ledorka írta...

:)

boGár krea írta...

Itt is nagyon köszönöm! Hamarosan tejesítem az "kitüntetéssel" járó kötelességemet.;)

Annás írta...

Nagyon szép lett a szívecske! (Elárulom, hogy nekem sem szokott semmi elsőre sikerülni, de azokat nem mutatom meg ;)... )

Ledorka írta...

Köszi. :) Fogok még szívet horgolni, csak jobb lesz! :) (Egyelőre fejben edzek rá, mert tudom előre, hogy fájni fog a kezem... )

Csilla írta...

Majd nézz át hozzám, vár ott valami :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails