2010. október 18., hétfő

Tudom, tudom...

...hót unalmas lett a blogom.... Most ez van: csupa olyan dolgot varrok, amit láttatok már, furcsán jönne ki, ha minden darabot újrafotóznék, és feltenném. Imádom a megrendeléseket, de most nyüzsög bennem egy csomó ötlet, szóval, ha lesz időm (decemberben?), akkor már szabom-varrom is a legújabb agyszüleményeimet. :) 
Köszönöm a sok kedves kommentet, amit a játékhoz írtatok! :) Oda nem körmölök, hogy csak a jelentkezők neve legyen a listában. Már kitaláltam, milyen lesz az ajándék táska - na, ezzel az újdonsággal legalább hamarosan jelentkezem. :) 



Október 31-ig még lehet jelentkezni Textilország gyereksapka-pályázatára. Micának is kellene pár új sapka, mert ő nagy varázsló, és már jónéhányat eltüntetett. (Cipőt is, de az más téma... egyszer az apukája használaton kívüli táskájából került elő egy pár cipellő, amit kb. 2 hete kerestem. :/ Most a kedvenc sapkánk nincs meg - viszont jó hír, hogy pillanatnyilag imádja azt a "kapkát", amit tavaly horgoltam neki, és akkor nem volt hajlandó viselni.)

No, kezdjük a napot.... Öltögetek, tehát vagyok. :)




 

2 megjegyzés:

Julcsi írta...

Azt te csak hiszed, hogy decemberben lesz időd!:-)))))

Wattacukor írta...

Ilyen eltűnések nálunk is vannak. Meg tavaly horgolt sapik is. Akkor még nagyon nagy volt, mostanra belenőtt a fejecskéje, de még hozzá is kellett horgolni egy sort hogy takarja a fülét :) Ezért jó a horgolás!!! Szerintem 17 évesen is fogja hordani ezt a sapit :D:D:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails