2011. január 23., vasárnap

Most olyat mutatok.....

...de olyat.... :D... amit nem én készítettem, mégis van hozzá közöm. :) Meséltem már, hogy milyen ügyes a férjem, most mutatok is pár dolgot.
Ilyen karkötőm lett:Imádom. :)))) A karkötőt is.... :D Készült még egy, egy kisebb, de Micire még így is nagy, ezért gazdát keres.

Kalapált pár kulcstartót is, pl. ezt:

Nemrég említettem, hogy szeretnék valamit, amire az ékszereimet akaszthatom.
Ékszerfából is többet csinált, de nem ám simán meghajlított drótból! Köracélból hegesztve, csiszolva, porfestve. Aki nem ismeri az eljárást, annak mondom, hogy a porfestés során egy speciális festéket égetnek rá a vasra, ami ezután karcálló, kopásálló lesz. Szóval: profi. :)

Hogy tetszenek? :)

Voltak segédeim is a fotózáskor:Mivel most mindenből több van, mint amire szükségünk van, a cuccok egy része megy a meskára. Úgy döntöttünk, nem csinálunk külön boltot, elférnek nálam is. Lassan családi vállalkozás a meska-boltom, hiszen volt már ott a nagymamám horgolta sapkákból is. :)
Amúgy van még egy meska-boltom, tudjátok, de se időm, se kedvem foglalkozni vele. Bejött, amit mindenki más ezer éve tud: egy fenékkel, egy lovat lehet megülni.... Én meg egy kisebb ménessel próbálkozom. :D 
Szóval, a Divatkuckóba nem töltögetek fel ruhát, ellenben becsomagoltam egy zsáknyit, és eljuttattam a Szemem Fénye Alapítványnak adományként. Van egy  boltjuk Pécsett, ahol eladják az adományokat, és ebből a pénzből tartják fenn a Dóri házat, ahol rákbeteg gyerekek élhetik utolsó hónapjaikat a családjuk körében, orvosi felügyelet alatt. Ha tudtok, segítsetek ti is! És imádkozzunk, hogy soha ne kelljen belülről látnunk azt a házat....9 megjegyzés:

Marcsi írta...

Ez aztán szupi! Gratulálok a férjedhez, nagyon ügyes!

Kata írta...

Aranykezű férjecskéd van!!! :)

Az ékszer tartók különösen tetszenek :))))))

VasS Mónika írta...

Egy ékszerfa már el is kelt! Gratulálok!!!!

Lidércke írta...

Köszönöm, lányok. :))) Tényleg nagyon ügyes, büszke is vagyok rá.

m írta...

Szép, amit írtál a Dóri-házról... sokszor elmegyek mellette... és mindezt végiggondolom, amit te is írtál. Sokmindent írhatnék még ehhez, de ez egy Öltögetős blog;)

A tündér és a cica - tündéri:)

Lidércke írta...

Merci, összefolynak a blogok, látod, nem csak öltögetek már. :)))
Csak egy kis reklámot akartam a Dóri háznak, hátha több adományt kapnak. Tegnap olvastam, hogy beköltözik egy család, és tartós élelmiszerre volna szükségük.

Aranka írta...

Szeretnék vennit tőled én is egy ékszerfát, írok mailt.

Mák írta...

Nagyon ügyes a férjikéd!
Le a kalappal a nemes ügy előtt!!!Sose kelljen látni belülről!Minden tiszteletem az övék!

Esthi írta...

Szia!
Kaptál tőlem díjakat, örülnék ha átvennéd őket nálam.:)))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails