2011. március 3., csütörtök

Zászlógirlandok

Varrtam is az elmúlt héten, csak nem akartam megtörni az aukció-folyamot a munkáimmal. Most már mutatom őket. :)
Ribizlifotós Kata látta a régebbi zászlógirlandjaimat, az ő kérésére varrtam három újat, egy kékest, egy drappost, és egy rózsaszín-zöldet.  Kata ötlete volt, hogy különböző zászlók legyenek, és némelyikre kerüljön csipke, másokra gomb. A fiúsra farkasfogat is varrtam, a lányosakra masni, kis virág is került. Nagyon megtetszett ez a kavalkád. :)
Körülnéztem az Etsy-n, vajon ott van-e hasonló, és meglepetésemre nem találtam ilyen csipkés-gombos, "szedett-vedett" stílusút, pedig ott aztán minden van. :) Viszont nagyon jónak találtam, és el is csentem azt az ötletet, hogy a zászlócskák ferdepántra vannak varrva. Annyit csavartam az ideán, hogy én kockás ferdepántot használtam. Imádom őket. :) ( A képek megint nem adják vissza igazán, milyen jól mutatnak a valóságban. :/)
190 cm a girlandok teljes hossza, a zászlók is viszonylag nagyok, elvégre fotózási kellékek lesznek, a háttérben is érvényesülniük kell. Hát nem édesek? :) Külföldi blogokban gyakran találkozom girlandokkal, jópofák, tetszenek. Nosza, honosítsuk meg itthon is ezt a divatot! :)11 megjegyzés:

Julcsi írta...

Ferdepántra (fényes szatén) varrtam én is egyet, de még addig nem jutottam el, hogy meg is mutassam a blogon. Pedig nem mostanában volt...

A tieid nagyon szépek lettek.

Karina írta...

Bizony szépek, Katánál is jól mutatnak majd. Tetszik, hogy ilyen "szedett-vetettek" :))

NőiCsizma írta...

A scrapbook-ban is nagy divat most, Én is gyártottam az utóbbi hetekben kettőt is!
Néha irigykedem, hogy sokkal klasszabb anyagokat lehet kapni, mint papírokat.
Talán itt az ideje, hogy megtanuljak varrni..

Egyébként minden tiszteletem a Tiéd a lebonyolított aukciókhoz és kampányhoz! Ilyenkor visszatér a hitem az emberekbe.

Abile írta...

Óh, mennyi-mennyi zászlócska! Jó sok munkád lehet benne...

Tiffanylda írta...

Nagyon helyesek, mind!:)) Én csak a kockás ferde pántot nem látom, de hát ez az én bajom! Valószínű szemüvegcserére lesz szükségem, nem a te hibád!:(

Lidércke írta...

Köszi. :)
Julcsi, várom, milyen a tied! Gondolom, megmutatod majd. :)
Karina, nekem is. :)
Edit, megnéztem őket, ügyes vagy. A scrap nem az én világom, de azért néha benézek hozzád. :)
Anikó, szerettem varrni őket. :)
Ildi, az alsó képet nagyítsd ki, akkor biztosan látszik! A kék zászlóson kék kockás, a rózsaszín-zöldön, zöld, a drappon barnás van. Na, ugye, már látod? :)

Fércművek írta...

Még régebben varrtam egyet Barnusnak és Ambrusnak is. A zászlókon van a nevük is, sorban a betűk. Ha valakinek szülinapja van, akkor elővesszük és kirakom nekik. Mostanában volt nagy sírás, amikor Ambrusét leszedtük és rájött, hogy egy év múlva lesz kint újra. Majd ha lesz külön szobájuk, kirakhatják az ágyuk fölé. ha eltévednének, hogy melyik kié. :)))

Lidércke írta...

Judit, találd ki, mi van az asztalomon! Egy halom zászló. Bizony, feliratosak lesznek: Andor, Petúr, Emma felirattal. :D Lám, egy rugóra jár az agyunk. :)

Julcsi írta...

Ezek után bizony meg:)

kata (ribizlifoto) írta...

ó csak most kerültem ide :)
alig várom őket, egyszerűen csodásak lettek!!!! még sokkal szebbek mint gondooltam..
nagyon nagyon köszönöm itt is még egyszer , még láthatod majd őket reményeim szerint mielőbb ;))
addigis szépséges napocskákat,
Kata

Lidércke írta...

Kata, remélem, hamar megkapod őket! (A posta hálójában vannak már. :D) Én köszönöm a remek ötletedet! Jól esett varrni. :)) Szép napot neked is!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails