2011. október 16., vasárnap

Meglepetés táska

Andor fiamnak varrtam ezt a tatyót, 13-án volt a 9. szülinapja. Természetesen, megköszöntöttük aznap, ajándékot is kapott, de ma volt a nagy, családi ünneplés, mára is akartam valami meglepetést. Valamit, amire nem számít... :)


Eldöntöttem, milyen legyen, de bizonytalan voltam a színben, ezért cselhez folyamodtam. :) Azt mondtam, egy kisfiúnak varrok, és kíváncsi vagyok a véleményére, hogy melyik szín lehet jó egy fiúnak. Legyen szürke, kék, vagy farmer? Ezt a királykék anyagot választotta, és hozzátette, hogy ő is szeretne egy táskát egyszer, majd, ha ráérek. :) Ekkor már örültem, mert lám, jót találtam ki. Suttyomban kellett megvarrnom a tatyót, mert egész héten itthon volt, egy vírusfertőzés miatt. (Már teljesen jól van, csak a köhögés nem akar múlni. :/)
Mivel Lego-, és Csillagok háborúja-mániás, a mintán nem sokat kellett gondolkodnom. :D A netről szedtem a rajzot, nem vagyok ilyen profi, hogy kapásból felskicceljem. Megvarrni is elég volt. :D

Találtam egyébként egy klassz útmutatót, hogy hogy kell Lego figurát rajzolni, itt megnézhetitek.

A táska merevített, mágneszáras, belső zsebes, állíthat pánttal. Már belakta. :)

9 megjegyzés:

Zsóka írta...

Na de mi volt a reakciója a kislegénynek? Amúgy nagyon tuti kis táska lett!!!

Csipkerózsika írta...

Hűh..nagyon tuti lett ez az applikáció, gratula:) Gondolom kislegény oda volt érte:))

Tiffanylda írta...

Isten éltesse Andort és ügyes Anyukáját!:) Remélem meggyógyult és holnap már dicsekedhet vele a suliban! Már amennyire dicsekvő...:)))
Passzoltam a csomagot, nagy öröm volt!:)

Álomjáró-Bozsomati írta...

Zseniális!
Boldog szülinapot a Nagyfiúnak!

Andrea írta...

Boldog születésnapot! Nagyszerű ez a táska, biztos nagy volt az öröm!

Ledorka írta...

Nem az az ugrálva lelkesedő típus, de a maga visszafogott módján örült. :) Többször is elmondta, hogy nagyon tetszik neki. :)

Anna írta...

Hogy tetszik? Nagyon. Majdnem elkövettem azt a nagy sértést, amikor élőben láttam, hogy megkérdezzem, hol vetted? Bocsánat!
Tényleg igényes, szép munka.Puszi Anya

Ledorka írta...

Anya, az nem sértés, ha "gyárinak" nézted, az a legnagyobb dicséret! :D Puszillak. :)

Abile írta...

Nagy-nagy gratula utólag is az ünnepeltnek! A legjobb dolog saját munkánkkal örömet szerezni azoknak, akik fontosak nekünk!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails