2011. október 17., hétfő

Női szakasz


Az ötlet nem az enyém, hanem a megrendelőé, hogy tegyek zsebeket a neszesszerbe, amikben elrejtheti a női holmikat. Ennek a darabnak a prototípusa volt a fekete-rózsaszín darab. ( Csak azért nem mutattam eddig, mert ajándék volt, és nem akartam, hogy meglássa az ünnepelt idő előtt. :) )
Kísérletezgettem a belső zsebekkel, és végül ezt találtam ki: az egyik oldalra egy gombos zseb került a betéteknek, a másik oldalra pedig egy tampontartó "tölténytárat" varrtam. Így nem dől el, nem potyog ki a belevaló. :)




A külső, szögletes gomb Judit munkája, a GomBoltban kérhettek hasonlót. :)
Praktikus kiegészítő lehet minden nőnek. Készül még néhány hasonló. :)


7 megjegyzés:

Hencsilli írta...

Naggyon jó ez a tölténytáras megoldás! :)) Tetszik! Mint mindig, most is szépet alkottál :D

Julcsi írta...

Női szakasz :D :D már 2 perce ezen röhögök :)) találó, egyébként :D

Melinda írta...

Nekem erről az jutott eszembe, hogy még anno lánykoromban, amikor jártam a páromhoz, éjjel az asztalra tettem ki a teli tamponos dobozt. Amikor éjjel mentem oda ahová a király is gyalog jár, véletlenül kiborítottam az egész dobozt. A párom felriadt erre, majd megkérdezte, hogy "mi van kiborult a tölténytáskád???" :-)

Ledorka írta...

:D Ebből nem fog, remélhetőleg. :))

Monaline írta...

Nagyon ötletes!Eszembe jutott,hogy a férfiak az övükön is szoktak tölténytárat hordani.Azt azért mi mégse...Bár egy groteszk divatbemutatón biztos ütős lenne.:D

Ledorka írta...

szinte látom magam előtt. :D Tényleg ütős lenne. :D

sesame írta...

Ez hihetetlenül jó ötlet! Hiába van ajándék gyári tok, nekem mindig szana-szét vannak a neszeszeremben a tamponok :)Monaline ötletén fogok röhögni alvás helyett, attól tartok :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails