2012. május 23., szerda

"Te rajzolsz, én varrok!"

Volt egy pályázat a fenti címmel. Csodás ötlet. :) Gyerekek rajzait valósítottuk meg, és már postázásra is kerültek a kész munkák. Itt tudjátok megnézni őket.
Mind remek lett! Rengeteg munka, szeretet, energia van az elkészült figurákban. Remélem, minden rajzoló nagy örömmel bontja majd ki a csomagját.... :)
Én egy oroszlánt választottam a sok beérkezett gyerekrajz közül. Egyből beleszerettem. :) A "Laci és az oroszlán" c. mese jutott róla eszembe. Bízom benne, hogy az elkészült jószág is önbizalom-növelő, bátorító. :)
Megmutatom a werk-fotókat. :)
Itt már alakul...


Koncentrálok... :DÉs kééész!


Öröm volt készíteni. :) Azt sajnálom, hogy csak egyre volt időm...A csoport blogja: Te rajzolsz, én varrokHonlapFacebook oldal

7 megjegyzés:

Edit írta...

Ez nagyon aranyos :) Olyan gyönyörű munkák születtek, bevallom nem is hallottam a kezdeményezésről, demost sebtiben végig néztem és fantasztikusak vagytok egytől egyig :) (L)

Julcsi írta...

Nagyonnagyonnagyonnagyon tuti:))

karolka írta...

Átnéztem az összeset és csak ámulok... Nagyon jók lettek. Némelyiknél a hasam fogtam úgy nevettem. :) csodálatosak vagytok!

Lidércke írta...

Mondta én, hogy az összes remek lett! :)))

erzsó írta...

annyira nagyon jó!! :))
a kreálmányod és a kezdeményezés is, a többiek varrományai is, minden :)

Abile írta...

Jaj, fantasztikusan jók!!
Öröm volt nézegetni a jobbnál-jobb alkotásokat!

- Maminti, a kicsi zöld tündér - írta...

Ez micsoda fantasztikus ötlet!! Nekem is ugyanez a mese jutott eszembe (régen rengetegszer olvastuk és egy csomószor találkoztunk a Pozsonyi Pagonyban az írónővel is!!), meg persze még Bruckner Szigfridről se feledkezzünk meg, mivel, ugye, jó ismerősöm... :)
Nagyon klassz lett az oroszlán, tényleg olyan lett, mint a rajzon!
Szeretettel: Maminti, a kicsi zöld tündér

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails