2012. június 9., szombat

Pécs

Az lenne kézenfekvő, ha a POSZT-ot ajánlanám figyelmetekbe, de én mégis konkrétan egy valamit ajánlok: a Jókai teret.
Csudajó játékok vannak kitéve! A hajós volt a kedvencem. :) Vidd végig a hajót a nyilakon úgy, hogy ne menjen lyuk fölé, mert akkor beesik a golyó! A kerekeket tekerve lehet irányítani.


Van teke is, meg "fogós" játék, és légfoci, ahol pumpával lehet terelni a hungarocell-labdát, no meg óriásflipper. :) A kicsik* a billegő labirintust élvezték legjobban. :)


Nem mellesleg a sátor alatt kézművesek várják a vásárlókat. Kevesen, de annál szebb termékekkel. :) Kerámiák, macik, mézeskalácsok, tűzzománc-ékszerek, apró varrott holmik állnak az asztalokon.

Délutánonként pedig a Márkus Színház bábelőadásai csábítanak. :)
Menjetek játszani, szórakozni!

*Andor egy barátjánál volt vendégségben, azért nem szerepel a képeken. Ezt muszáj volt megjegyeznem, mert a minap valakitől megkaptam, hogy nem megfelelő számú gyerek van velem. :D


10 megjegyzés:

erzsó írta...

dejódejó!
fejben már megvan a bejegyésem Pécsről... fenyegettem is az Emberemet, hogy beteszem azt a fotót is, ahol teljes átéléssel bambán vigyorogva irányítja a kishajókat: Neki is az volt a kedvence :))
+ technikai vagy (fizikai?) tanács Tőle: ha elég gyorsan tekersz, nyugodtan áthuzhatod a lyukak felett is a "rakományt", nem fog leesni... de nekem nem ment :)

édesek a gyerkőcök, látszik, hogy élvezték :)

Ledorka írta...

Hétfőn kipróbálom, nekem sikerül-e. :D Muszáj menni még párszor. :)))

Ili írta...

Meddig lesz ott ez a játszótér????

Ledorka írta...

Úgy tudom, a jövő hét végéig.

Ili írta...

HŰŰŰŰŰŰŰŰŰ, de kár, hogy csak addig! Pont akkor mennek a fiamék Abaligetre a három kicsivel. Sok időt szoktak Pécsen tölteni. Milyen jó lett volna, ha tovább tart!
Köszönöm a válaszod.

Ledorka írta...

Gyorsan szólok, hogy mi tegnap voltunk megint, és már nincsenek ezek a játékok a téren. Azt mondták, ma hoznak újakat. Szerintem, azok is klasszak lesznek. :)

Ili írta...

Köszönöm az információt!

Abile írta...

Ezek a játékok szerintem a Zsolnay negyedből, a Csodák palotájából valók... én ott játszottam velük még a megnyitáskor. :o)) Gondolom onnan cserélgetik, mert ott sok-sok kreatív játék van!Tényleg lehetetlen abbahagyni!

Ledorka írta...

De jó, hogy ezt írod! Köszönöm. :) Elmegyünk majd, megnézzük.

Ledorka írta...

Voltunk, láttuk, nem ezek vannak a Zsolnay negyedben, csak hasonlók. :) A hajós játék épp szerelés alatt.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails