2012. július 18., szerda

Romantikus drapp






Ez a táska az "olyan bizonytalan vagyok... vagy mégse?" kategóriába tartozik. Drappos, merevített, cipzáras, több zsebes, hosszú pántos volt a kérés, ezeknek meg is felel, de mégis...
Mikor kész volt a külső része, és mellette volt a bélés majdnem befejezve, akkor úgy éreztem, nem jó. Félre is tettem, hetekre. Megakadtam, de nagyon. Soknak éreztem a különböző drappokat, pedig nagyarcúan mondhatnám, hogy tone-in-tone... :))) Aztán mégis nekiveselkedtem, összeraktam, és most tetszik. Na, szóval ezért vagyok olyan bizonytalan... :)
Belül egy cipzáras zseb, és egy sima van, no meg kulcstartó karabiner, kívül egy duplazseb. Végi kukacolt az egész. Van benne pár munkaóra... :) De minek is mesélem? Itt ez a halom fotó. :)


7 megjegyzés:

mágika írta...

Szerintem ez nagyon jó! De tényleg, úgy tetszik ahogy van, és biztos nem én leszek ezzel így egyedül :) Sajnos nem leszek itthon a hétvégén, így nem tudom megnézni szombaton az újabb csodákat.

Juccantó írta...

Nagyon ízléses,finom darab és épp ezért nem sok a drapp!!!Pont annyi amennyi kell!

vargaera írta...

Nagyon tetszik! Kedves, nőies darab!

Az a pettyes anyag az egyik kedvencem és végre nálunk is lehet kapni :)

És azok a rózsák! ♥

Ibolya írta...

Hogy hogy tetszik? Két napig fél lábon ugrálnék, ha tudnék ilyet varrni...egyszer azért majd megpróbálok ám valami egyszerűbbet...

Kathy írta...

Nahat! Ez majdnem olyan jo mint az en barnacskam! :))) Cuki, es nagyon csini.

sesame írta...

Nekem tetszik! Olyan kis egyszerű, de mégis ott vannak a rózsák..! :)

Ledorka írta...

Olyan jó, hogy tetszik! Köszönöm a megerősítéáseket. :)
Mágika, akkor legközelebb várlak! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails