2012. július 11., szerda

Szeretettel :)

Férjhez megy egy kedves ismerősből lett barátnőm. :) Azt találta ki, hogy apró szíveket ad a násznép tagjainak. Hát nem figyelmes? :) Ilyenek lettek: szalagosak, vidámak.
A gyűrűpárna meglepetés volt tőlem, és egyből kettőt készítettem, hogy választhasson. Egy elegáns fehéret, és egy virágosat, ami a vendégszívek anyagából készült. Éreztem ám, hogy a fehér lesz a befutó! :D Valószínűleg azért arra tettem a karikagyűrűinket a "bemutatóhoz". :) Alul van egy pánt, hogy ne csússzon le a gyerkőc kezéről, aki az oltárhoz viszi.





Csupa szépet, és jót kívánok itt is! :) Tudod, Mariann, mit írtam a 21 évről! Remélem, te is így érzel majd. :)


7 megjegyzés:

Kathy írta...

Gratulalok a baratnodnek, es sok boldogsagot! Nagyon szepek, es tenyleg kedves hogy emlektargyat ad a vendegeknek. Itt nagy divat szinte minden partin.
Na meg csak azt szeretnem tudni, hogy kinek :) a kis kezecskejet lehet a parna alatt latni? Szerinted kitalaltam, vagy megsem??? :))

Aviana Rahl írta...

Egyszerűen gyönyörű és nagyon jó ötlet!!!!

Ledorka írta...

Az a kis kéz az enyém... :D (Mondjuk, tényleg pici kezem van. :) )

Tiffanylda írta...

Eredeti és kedves ötlet, gyönyörű kivitelezés, a ráadás melengető érzés, szép gesztus tőled!:) Biztos boldog a menyasszony! Sok szerencsét Nekik a páros élethez!:)

Mariann írta...

Kedves Dorka! Nagyon szépen köszönöm, hogy fáradtál a szívecskékkel. Nekünk nagyon tetszik! Egy kémcsőre lettek rákötve, amire ráírtam a családtagjaink nevét és beletekertem egy piros lapot. A lapra köszönőverset írtam... Remélem, mindenkinek tetszik majd. Nagyon köszönöm még egyszer. Sok puszit küldök!

Ledorka írta...

Kémcső, üzenet, szív - biztos, hogy örülnek majd! :))) Nektek mindig, szívesen. Puszillak. :)

sesame írta...

Sok boldogságot! :)
Nagyon szép kis szívecskék, ez a virágos anyag gyönyörű! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails