2009. április 14., kedd

Utolsó ... vagyis utolsó előtti :D





Varrás közben eldöntöttem, hogy ez az utolsó táska. Kárpitozott széken kéne huzatot cserélnem, ruhát varrni a gyerekeknek, netán még magamnak is... Nem lesz több táska!
Íme az utolsó. :)
Egy nagy belső zsebe van, de azt három rekeszre osztottam.

A hátsó részen van egy bevágott zseb, abból kukucskál ki Mici Rágcsaegere.

Most jobban sikerült a bevágott zseb, mint a tyúkosnál - fejlődök. :D A virág most is direkt szabálytalan, mint a kéknél. Azért van annyira lent, mert rövidfülű táska, és nem mutatna, ha a hónaljamban lenne a virágocska -bár, jobb, mint a disznó a reklámban.... :)

Mondjuk, hogy újrahasznosítottam is, mert rákerült két régi bőr kabátgomb. :)

Befejeztem, nagyjából elégedett is vagyok, de most rájöttem, hogy bár szeretem ezt a rózsaszín anyagot (azért használom), nem passzol a narancssárga szandálomhoz, márpedig ahhoz ragaszkodom, mert rettentő kényelmes! :) Megoldás: kell még egy narancssárgás táska is. Az viszont már hosszú fülű lesz, keresztbe vethető, csatos....
Ne engedjetek tervezgetni! :D



6 megjegyzés:

Cat írta...

Én azért várok még egy kicsit, amikor bejelented: teljesen tökélyre fejlesztetted a táskavarrást. No akkor majd elmesélem, hogy milyet is szeretnék :)Tessék csak gyakorlatozni, van ott még rejtett tartalék ötletekből, ahogy a táskafejlődési folyamatot figyelem :)

Ledorka írta...

Tökélyre? Tökéletes nincs, tudod. Hogy is szól az a bizonyos örökbecsű mottó?
"Nem lehet valami annyira jó, hogy ne lehetne tovább javítani. Mindenesetre érdemes vele próbálkozni :)"
(Kikerestem. :DDD)

Tényleg, komolyan: sose lesz tökéletes.... de igyekszem. :)

Cat írta...

Nagy szerencséd, hogy nem fejből és kapásból idézted, mert senki nem mosná le rólad a fan-mivoltot :D
Nekem az tetszik a táskáidban, hogy egyre több belső zsebecskét csinálsz. Megvárom, amíg még több lesz, némelyik valamimód összekapcsolható, zippzár, patent, egyéb záróegységgel, és akkor jövök majd én :D Álmaimban látom, hogy egyszer rend lesz a táskámban... :)

Ledorka írta...

Tegnap átkutattam mindent (legalábbis azt hittem) drapp/fehér/rózsaszín cipzárért, hogy a hátsó zsebnél használhassam. Persze, hogy nem találtam, ezért nem került rá. Egy órája rendet raktam a varrós szekrényemben. Találd ki, mi került a kezembe! Nyertél, egy drapp cipzár... :D Majd a következőnél felhasználom. :))

Unknown írta...

Lidércke, szia! :) A megajándékozott természetesen megengedi. A mesterműveknek nyilvánosságra van szükségük, hogy sokan lássák. Azóta is örülök ajándékodnak! :)

Ledorka írta...

Szia :) Köszönöm, így utólag. Pirulok, mert "mestermű"-nek tituláltad. :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails