2009. október 26., hétfő

Képzeljétek...



...hímzek. :) Egyszer, pár hónapja elkezdtem egy Tündéri Lonkás mintát, de mikor félig elkészült, rájöttem, hogy nem tetszenek a színei. Úgy is maradt. Aztán annyit nézegettem Barbi mini keresztszemeseit, hogy kedvet kaptam az icipicizéshez. :) Első nekifutásra pár öltés után úgy döntöttem, hogy nekem ez nem megy, mert szemműtét kéne hozzá, vagy minimum egy nagyító. :D Aztán mégis nekiláttam újra. Alakul a pici szívecském. Nagyon apró az osztás az anyagon, egy szállal hímzem. Az anyagot teával festettem, sőt még sütöttem is, hogy szép, régies legyen. Nekem legalábbis tetszik. :)


És a lényeg: megjött ma a kézimunkaolló, amit az xszemes boltból rendeltem. Már csak Zsuzsa és Judit kedvessége miatt is érdemes tőlük vásárolni, de ráadásul ez az olló gyönyörű! Imádom. :) Muszáj lesz ollóőrt, és tokot is varrnom neki, mert megérdemli. Ugye, milyen szép? (A kép a vaku miatt nem az igazi.)


6 megjegyzés:

Fércművek írta...

Nagyon szép lesz. :) Hihetetlen, hogy van ezekhez türelmetek. :)

Barbi írta...

Szerintem is nagyon szép! És annyira jó érzés, hogy az én minikéim hatására kezdtél bele! Köszönöm! :D

Csilla írta...

Biztosan nagyon szép lesz. Az ollócskád meg csodaszép :)

Ledorka írta...

Aranyosak vagytok. :) Egyszerű kis minta, de beleszerettem, amikor megláttam.
Barbi, nehogy má' megköszönd! :D Vagy akkor én köszönöm, hogy visszavezettél a hímzéshez. :)))

Abile írta...

Tehááát sikerült egy gyönyörű szép ollóra szert tenned! :o)) Gratulálok hozzá, nagyon jól választottál... és a hímzéshez is!

Ledorka írta...

Köszi. :) Megnéztem a Pulli boltot, amit ajánlottál, de most csak színes, műanyag nyelű ollóik vannak. Azok nem tetszettek. Ez viszont rettentően. :)))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails