2010. február 28., vasárnap

Kötött játékok

Panaszkodtam már amiatt, hogy nem bírja a kezem a kötést, horgolást, erre ilyen blogot találok: kötött játékok. Nyulak is vannak rajta. :))
Minden afelé terel, hogy megpróbáljak újra kötni, pár év kihagyás után. Pl. rendeltem az Aréna 2000 kiadótól varrós könyveket (Ezt, ezt és az új Tildást.), és ajándékba kapok két kötőst, ezt és ezt. :) 


Aki feliratkozik a hírlevélre, és ezt (HÍRLEVÉL) beírja a rendelésnél a közleménybe, az ma még a bolti árhoz képest 50% kedvezménnyel rendelheti meg a hobbikönyveket. Ennyi pénzért nagyon megéri, szerintem. :)



8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Valóban még elengednek 50%-ot a 700 Ft-ból? :O

Ledorka írta...

Nem, a 700 Ft-os könyveket ingyen kapom! Ha 5000 Ft felett rendelsz hobbikönyvet, ez a két kötős könyv ajándék. A fent jelzett 3 könyv, amit rendeltem, 5185 Ft, emellé ingyen adják a két kötőst.
Amúgy a bolti ár 50%-án lehet vásárolni, nem az internetes ár feléért. Így is rettentő olcsó. MA! Holnap már rendes áron adják.

rojalka írta...

Nekem is megvan a kötött játékok.
Még nem kötöttem belőle.
De jóleső érzés a polcomon tudni.
:)

Karina írta...

Kedves Lidércke!
Nekem is megvan a Kötött játékok és kezdetnek megkötöttem a kockát Domának. Valahol a blogom elején meg is mutattam, de nem is ezért írok :)
Nagyon klassz, amit Ritával csináltok, a varrós szakkör. Szívesen csatlakoztam volna, de nagyon kevés az időm, pedig igazán nekem való lett volna. Azért figyelni foglak benneteket és ha tudok, elkészítek ezt-azt és megmutatom. A tildás nyuszivarrásban tuti csatlakozni szeretnék. Sok sikert és sok pozitív visszajelzést!! :))Karina

katafolt írta...

Ó,azona blogon csudajó dolgok vannak ! Még kötni is ugyan mikor lenne időm :),de jó lenne kipróbálni párat.Régebben horgoltam a burdából egeret,elefántot,azok is nagyon jók voltak,de nekem a varrás gyorsabb.

Ledorka írta...

Rojalka, pár napon belül az én polcomon is itt lesz, és már ez a tudat is jó érzéssel tölt el. :)
Karina, ez igazán kedves tőled! :) Csináld velünk , ha van időd, és mutasd ám meg majd! :)
Kata, örülök, hogy itt látlak. :) Nekem is gyorsabb a varrás, de ha egyszer beleszerettem a kötött nyulakba... :) Muszáj készítenem!

Mák írta...

Nagyon klassz könyveid lesznek!

文章 írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails