2010. május 12., szerda

Firka

Ma valahogy nem ment a varrás.... Elkezdtem firkálgatni, aztán eszembe jutott Shushanna felhívása. Bátor vagyok, és megmutatom, mit rajzoltam. Tudom, tudom, ilyet egy gyerek is tud... :) Nem hiszem, hogy az lenne a lényeg, hogy csupa művészi munka szülessen. Csak járjon szabadon a kéz, a fantázia! Persze, ezt is ki lehetne elemezni a színek, formák, az elhelyezések szempontjából, és nyilván kiderülne egy csomó minden a pillanatnyi lelkiállapotomról ... :P ... de minek? Firkáltam Zsunak. :)





8 megjegyzés:

batorba írta...

Régen én is "firkáltam" ilyenket. Képzeld még a virág formája is ilyen volt...:-)))Azt hiszem kedvet kaptam én is rajzolni...azt fekve is lehet.:-)))

Mák írta...

:D:D:D:DHát nem tudom én tudnék-e...már olyan régen nem firkálgattam csak úgy..Mostanában mindig az anya rajzolj ezt rajzolj azt felhívásokra cselekszem ilyesmit:D:D:D...Nekem a képedről a tavasz jut eszembe enyhe szellővel:D:D:D:D..Tök jók a színek:D.

Cinella írta...

Még, hogy gyerek.... közel a 40-hez sem tudok ilyen szépet rajzolni. :-( A színei nagyon-nagyon tetszenek!

Marcsi írta...

Nekem tetszik!

Wattacukor írta...

Ez nagyon szép! Ha ez neked csak firkálgatás, akkor milyen lesz ha koncentrálsz és úgy igazán rajzolsz? :)

Shushanna írta...

Nocsak, nocsak...Újabb Lidércke virágok?
Milyen törékenyek és szélfútták! Remélem pillanatnyi lelkiállapotod szerint rjzoltál, mert akkor eléggé rendben lehet a lelked.
Ha lesz még, csak küldjed, de módosítottam egy picikét a játékon.
Szép lett...tényleg. És örülök, hogy rajzoltál...:)

Ledorka írta...

Aranyosak vagytok. :) Azért én tudom ám, hogy nem rajzolok valami jól, közel sem olyan jól, mint szeretnék. Ez van... Megyek inkább varrni. :)

judit.6 írta...

nekem is nagyon tetszik, a formák is, meg a színek is.
s én még iylet életemben nem firkáltam. nem is fogok. egy döglött verebet se tudnék lerajzolni. ha firka, akkor marad a négyzet, kör, házikó.... kukásautóban profi vagyok. :) :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails