2010. május 26., szerda

Meska

Bettinek köszönöm a szemezgetést! :)


Időnként én is szemezgetek, de csak nagyon ritkán kerül fel az oldalra a válogatásom. Más is szokott így járni, vagy csak én? Egyszer rákérdeztem, akkor azt válaszolták a lányok, hogy ha túl sok hasonlót állítanak össze, akkor csak az egyik kerül az oldalra. Hmmm.... mi a hasonló, és mi alapján választják egyiket a másik helyett  -  nem tudom. Nemrég egy virágosat válogattam, május 7-én meg egy szülinapost (a férjem szülinapja volt), olyan jó lett volna, ha legalább azt elfogadják. No, nem panasz, csak érdekel, hogy ti is jártok-e így időnként. :)


15 megjegyzés:

BCili írta...

Jó látni kedves ismerősöket a szemezgetőben :) Mással is van így, éppen a hétvégén mesélte a barátnőm, hogy a 3 ból 1 et tettek neki ki. hm úgy látszik ilyen sokan szemezgetnek!

Dia írta...

szia. Én is küldtem már be három szemezgetőt, de egyet sem tettek ki :-( (pedig lovasat választottam)

boGár krea írta...

No, igen. Nekem 3-ból egyet sem... Úgyhogy egy időre elment a kedvem tőle! :(
Nekem azt írtám válaszként, mikor rákérdeztem, hogy olvassam el a szabályzatot, benne van...
(Én is láttam már egymás után sok hasonlót, miközben az én válogatásom egészen másféle lett volna...)
Sok szempotból elégedetlen vagyok a Meskával, de mivel most ez a "boltom", ezt kell szeretnem. ;)

Fércművek írta...

Amennyi időt elvesz a szemezgetés, már én sem veszem rá a fáradtságot. :)

Ili írta...

Lányok! Amióta meskázok, még csak egyszer tették ki, legelőször.Azóta hiába próbálkozok,nem sikerül. Egyszer rá kérdeztem és azt írták, hogy két egyformát tettem ki. Ami egyáltalán nem valószínű, mivel leírok mindent papírra és kipipálom ami már be van írva!!!.
Volt még egy dolog ami nagyon nem tetszett és arra is rákérdeztem. Már nem tudom, hogy ki volt aki kitette a szemezgetőbe azokat a táskákat amiket Colette is a blogjába. Kivéve egy táskát, ami helyett Coletté volt rajta. Örültem neki. Másnap keresem a szemezgetőbe, visszanéztem, vagy három oldalt és nem találtam sehol. Meg kérdeztem, hova lett. Kaptam a választ, hogy a második oldal legalján megtalálom.Akkor már meg is találtam!!! Ez nem nagyon tetszik, hogy mellé beszélnek!!!!
Nem tisztességes!!!!!!!!!!

F.Gina írta...

Nem tudom, még nem próbáltam :)) Te honnan tudod, hogy beválogattak ? Mert én egyszer-kétszer már belefutottam, hogy fent vagyok, de annyira ritkán járok a Meskán, hogy kicsi erre az esély.

Ledorka írta...

De jó, hogy ennyien írtatok! :) Megnyugodtam, hogy nem velem van a gond.

Gina, minden nap meg szoktam nézni a Meskát, onnan tudom. :)

Én úgy csinálom, hogy két ablakot nyitok, mindkettő meskás. Az egyikben a szemezgető rubrikái vannak, a másikban válogatok. Amit kiválasztok, annak a számát csak átmásolom a másik ablakba, a megfelelő helyre. Így nem tart sokáig, és egyszerű. :)

Edige írta...

Jaj de jó, hogy kitetted! Én sem szoktam napi szinten követni a MESKÁ-t, így legalább látom, hogy az én táskám is fent van/volt. Köszönöm én is Bettinek!

Vacskamati írta...

Ili, én voltam:

http://www.meska.hu/Selector/showSelector/2659

Örülök, hogy rákérdeztél, mert én csak azt láttam, hogy igen hamar leszedték. Nem tudtam, hogy később visszavarázsolták, én hiába kerestem vissza több oldalt, nem láttam, szóval nem a Te készülékedben volt a hiba. :D

Abile írta...

Én egyszer próbálkoztam csak eddig a válogatással, de mivel nem volt látszata, így többet nem próbálkoztam. :o)

Betti írta...

Hát, nagyon szívesen!
Ritkán csinálok szemezgetőt, de eddig még szinte mindet kitették. A mostani szemezgetőnél többen is írtatok köszönő üzenetet...Nagyon jól esett, köszönöm szépen :)
És el is gondolkodtatott...., hogy ezután, ha valaki kiteszi az üvegeim valamelyikét, én is meg fogom neki köszönni.

Aledi írta...

Én szinte hetente készítek Szemezgetőt. Sőt, előfordul, hogy többet is. Van, hogy hetekig nem kerül fel egy sem, de volt olyan, hogy beküldés után pár perccel ott volt. Szeretek szemezgetni, ilyenkor nézek szét :) Az a tapasztalatom, hogy gyakrabban kerülnek ki a színek szerinti válogatások, mint a téma szerintiek, pedig ez utóbbiak érdekesebbek, előbbi viszont látványosabb.
Dia, én is készítettem lovast, az nem került ki, pedig jópofa volt.
Vacskamati, az táskás szemezgető szuper volt!

Ledorka írta...

Betti, örülök, hogy írtál, így most rátaláltam a blogodra. Csoda dolgokat készítesz! :)

Aledi, tetszik a kitartásod. :) Én sem fogom feladni. Eddig is kikerült néha egy-egy válogatásom, most beletörődtem, hogy így megy ez: ha szerencsém van, elfogadják, ha nincs, próbálkozom újra. :)

Ili írta...

Vacskamati! Ez úton köszönöm, hogy kitetted a táskámat. Akkor csak nem én voltam a vak!!! Ezek szerint tényleg eltüntették a szemezgetőből , csak ahogy rákérdeztem, akkor tették vissza.
Lidércke! Nagyon jó kis témát találtál, mert ez sokunkat érint!! Írjuk meg a blogba, ha valaki készített szemezgetőt és várjuk közösen, hátha hamarabb kikerül!!!!!

Ledorka írta...

Épp most néztem. Egymás után felkerült egy "Farakás" és egy "Természetes anyagok" című szemezgetés. Ezek tényleg hasonlóak, mégis mehettek egyszerre. Most már végképp nem értem, mi alapján szűrnek.
Gondolom, rengeteg válogatás érkezik be. Én is úgy látom, hogy a szín szerintiek jobban felkerülnek.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails