2010. augusztus 23., hétfő

Itt a folyt. :)

Ki jött még? Nyuszi, filc, gomb - ezekből a varázsszavakból tudjátok? Persze, hogy Jutka, vagyis Fércművek. :) Olyan jó volt végre találkozni! :) 
Nagyon készültem rá, komoly összeesküvéssel. :) Nemrégiben mutattam egy karkötő-fülbevaló szettet, amivel Jutka lepett meg csak úgy. Nagyon meghatódtam, és tudtam, hogy meg fogom én ezt még "bosszulni". :D Ki is találtam, hogy mivel, de a színek tekintetében bizonytalan voltam. Úgy emlékeztem, olvastam már Judittól, hogy ő a barnás, szürkés árnyalatokat szereti, de a biztonság kedvéért megkérdeztem SzarvasMicit, hisz ők gyakran találkoznak. Ő is bizonytalan volt, ezért a párjához, Páljához fordult. Pál meg lazán felhívta Jutkát, és megkérdezte. :D Igen, a földszínek. Oké, már ezt is tudtam. Azt meg alapból, hogy Anglia-mániás, és szereti a szokatlan megoldásokat. Így hát egy szokatlan angol zászlós táska lett az övé, ez:


Juditnál jobb kép is van, íme megpakolva:


Ő is hozott ám ajándékot, így már van GomBoltos gyűrűm, könyvjelzőm, nyuszis mágnesem, négyzet alakú gombom! :) Sőt, két cicás anyagdarabot is kaptam, tündériek, édesek. :) 


Ekkora mákom van. :) Szombaton találkozunk újra? Micsoda kérdés.... Inkább kijelentem: szombaton találkozunk újra! :)))

Apró kitérő, hogy mikor mutattam apunak a gyűrűt a kezemen, ő azt mondta: "gombprésem nekem is van valahol, kell?". Hogy mi a csudának kellett valaha is neki gombprés, azt nem tudom.... :D Nem, nem fogok Gomboldát nyitni, de már ezt is tudom, hogy ha netán kéne behúzott gomb, jóatyámhoz fordulhatok. :) Meg talán hajócsavarért, és zsiráfnyeregért is.... :D



6 megjegyzés:

Rita írta...

Apukád tök aranyos, és nagyon jo fej, komolyan nem csodálkoznék rajta ha lenne neki otthon zsiráfnyerge a sifinérban.

A másoláshoz: a minap azt hittem, rosszul látok: egy elég ismert internetes áruházba találkoztam egy táska szabásmintával....amit én készitettem, a hölgyemény pedig elkérte pár honapja....én meg akkora marha vagyok, hogy odaadtam.Persze égre földre esküdözött, hogy csak saját használatra, nem is akarja az elkészült darabokat eladni. Nem is tette: pofátlan modon magát a szabásmintát árulja! Irtam neki....közölte, hogy ö nem tud olyasmiröl hogy tölem szabásmintát kért volna ....bögni tudtam volna dühömbe. Asszem meg kellene tanulnom nemet mondani, mert nem ez az elsö eset hogy igy kihasználják hogy szivesen segitek bárkinek..... szomoru vagyok hogy ilyesmi megtörténhet.

Ledorka írta...

Szép. :((( Azt hiszem, már mindünknek van hasonló történet a tarsolyában, és ez tényleg szomorú. Viszont biztos vagyok benne, hogy hosszú távon nem tud érvényesülni az, akinek nincsenek saját ötletei. Nyertünk. :)

Fércművek írta...

Én is kijelentem, hogy találkozunk. :)) Mindent köszönök!!

Ledorka írta...

Hát még én! :))) Felraktam ám nyuszkót a varrgépre! :D Igaz, most egy kölcsöngépen van, az enyém szervizben dekkol, de majd rákerül az Öreglányra. Köszönöm ezt a sok szépséget!:)

a Matula ikrek írta...

Nagyon jó az angol-föld táska!!!
A másolásra meg csak annyit, elég ha te tudod, hogy a tied az eredeti ötlet, nem érdemes mérgelődni miatta. Azzal sajnos a másolónak nem ártasz.
A lényeget pedig már megírták előttem, akinek nincsenek saját ötletei, úgyis kikopik!!!

Ledorka írta...

Öööö... igen, pont én írtam. :D Nem rágódom ám rajta, csak nem épp öröm. :) Az viszont az, hogy tetszik a táska! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails