2010. augusztus 25., szerda

Leleplezem :)

Elárulom az előző bejegyzésben mutatott doboz titkát. :) Tekervényes gombtartó. Hát nem csúcs? A belül lévő felirat szerint holland - szerintem meg jobb, mint egy fapapucs. :)


Még egyszer köszönöm! Mint látjátok, be is laktam. :) Voltak ám benne gombok is! Élvezettel nézegettem végig őket, aztán melléjük költöztettem a sajátjaimat. Tele lett. :)




8 megjegyzés:

Szirtesdori, alias Dorkadesign írta...

Köszi, most már fogok tudni aludni... azért ezt így, ebben a formában nem gondoltam volna...Egyébként miből van a doboz? Fából?

Ledorka írta...

Örülök, hogy megnyugodtál. :D
Nem, ez műanyag.

Györgyi írta...

Szenzációs! :)))

Fércművek írta...

Ááááááá, nem irigykedek, áááááááááááááá. :))))))))))))))

Kathy írta...

Fantasztikusan jo! De hogy nem borul ki benne semmi? Talan a kis fiokocskaknak tengelye van? Vagy az is lehet hogy tul kivancsi vagyok?
En sem irigykedek, jobban mint Ferc Jutka! aaaaaaaaaaa :)) Raadasul Mici hianyom is van! :)) Soroljam meg??

inecsg írta...

Hú, ez tényleg irigyelnivaló! :-)

Ledorka írta...

Ugye? :)
Kathy, nincs tengelye, egyszerűen egymásra záródnak. Ahogy tekerem fel, a belső fiókok lefedik a külsőket. Nehéz elmagyarázni... majd megmutatom. :)
A Mici-hiányt holnap enyhítem, jó? :)

Unknown írta...

Örülök, hogy tecc:) slamposságom gátolt a rendeltetésszerű használatban: kell egy üres felület, ahová kigörgeti az ember és az varrás esetén soha nem volt/van/lesz:) Amúgy, ha megfigyelitek, vannak kis fogacskái, kampócskái, amik feltekerés közben fixálják az előző kört:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails