2010. augusztus 22., vasárnap

Vásári beszámoló

Rövid változatot akartok? Oké: remek volt. :)
Hosszabb is jöhet? Rendben: jaj, de nagyon jó volt! :))))

Kezdjük a cégtáblámmal, amit az utolsó leheletével varrt meg a gépem:



Meglepődtem, mert többen is megkérdezték az árát (mit kezdtek volna vele?), és rengetegen lefotózták. Megtartottam, viszem a következő vásárra is. :)

Ilyen volt reggel a stand: 



Ezen osztoztunk Molikával. Mindketten textilezünk, de mivel más kategóriában - ő aprókat árul, én nagyobbakat-, így ez nem jelentett gondot. Moli remek partner, nagyon örülök, hogy megismertem. :) Egy hullámhosszon voltunk végig, és iszonyú, mennyit vihogtunk - akár könnycsordulásig. :)))
Kipakolás után:
 
Ha esetleg nem lenne egyértelmű, mondom, hogy a kép bal oldalán van az én cumóm. :) Ez :


A színpad közelében volt a sátrunk, mindenféle zenét végigélvezhettünk. :)
Pénteken hömpölygött a tömeg, pörgés volt. Reggel 9-től este fél 10-ig maradtam. Micire anyukámék vigyáztak, jöttek is látogatóba, de mint kiderült, csodásan elvolt a kiscsaj nélkülem is... ráadásul délután 3 órát aludt, így kaptam ezt a hosszú kimenőt. :) A fiaim és a férjem Balatonon voltak. Sosem voltunk még külön, meg is szenvedtem a hiányukat. Szombaton már hű, de nagyon...
A szombat egyébként sokkal lazább volt, kevesebb nézelődővel, több parlagfűpollennel. :P Viszont szombaton több ismerős jött, blogbarátnők is, és még ajándékokat is kaptam. (Róluk a következő bejegyzésben írok.) Képzeljétek! Meglepően sokan mondták, hogy ismernek a netről. :) Nagyon jó érzés. Köszönöm nektek, kedves ismeretlen ismerősök, hogy olvastok, és hogy meglátogattatok!
Meg kell említenem azt a bőrszerkós, motoros hölgyet, aki nézelődött nálam, én megcsodáltam a karján a tetoválást, ő pedig elárulta, hogy egy foltvarrókör tagja. Igenis, romboljuk le a sztereotípiákat! :)))

Volt állandó vendégünk is, a fajátékos kislánya, Bori. Ha láttatok már édes, cserfes, vagány 10 évest, képzeljétek magatok elé, és szorozzátok meg kettővel, ő Bori! :)) Tünemény kislány! Mindent felpróbált, de a szörnypárna huzata volt a kedvence, így használta:




(Bori személyiségi jogaira való tekintettel az arcáról nem kaptok képet, legfeljebb, ha az apukája beleegyezik. Szép, elárulom.:) )

A szörnypárnának egyébként is sikere volt, táskát is rendeltek szörnyest, és jó is, mert már olyan rég varrtam ilyesmit. Nyakpárnát is tervezek hasonló stílusban, de elnézve Borit a huzatban, azt hiszem, sapka is kéne... :)
Egyéb terveim is vannak, de a gépem gyengélkedik. :/ No, majd a jövő hét közepén, ha addigra sikerül megjavítani. Kényszerpihenő.




18 megjegyzés:

sesame írta...

nagyon tetszett a beszámolód,csak úgy sugárzik belőle a sok pozitív energia, és engem is jó kedvre derített, elűzte az ébredés utáni morcosságot (mert elég rosszul alszom,egem is elkapott az allergia). Szerintem is jó ötlet a szörny sapi, mindjárt itt a tél, sikere lenne :)És a cégtáblád is csodaszép! :)
Neked is napsugaras, szép napot! :)

Unknown írta...

Nagyon jó lett a cégtáblád! Hogyan csináltad?

Névtelen írta...

Nagyon tetszett beszámolód. Kár, hogy nem errefelé voltatok. Annak kifejezetten örülök, hogy rombolod a sztereotípiákat. Csak így tovább. Én is azt teszem. :)
Ugye milyen jó érzés, hogy ennyien ismernek a netről?! Ilyen fantasztikus dolgokra is fel lehet használni a webet. Mostanság ez a legjobb reklám. :)))

Shushanna írta...

Szegény-szegény varrógéped! Ennyit dolgoztattad? A fotókon roskad az asztal...
Jó, tudom, Te sem álldogáltál közben...:)

Édesem! Én is kérdezem: titok, hogyan kell a névtáblát készíteni? Persze nem a varrós részére gondolok...!?

bemka írta...

Nagyon, nagyon, nagyon jó :)))
Örülök neked :)
Csak így tovább !!!

Zsófi írta...

De jó,akkor ezek szerint nagyon jól sikerült:)
Nekünk más programunk volt,így nem jártunk Pécsen.
Nagyon szép volt a standotok!
Még sok-sok ilyen szuper vásározást kívánok!:)

Ledorka írta...

Köszönöm a kedves szavakat. :)
Dius, Zsu, mire vagytok kíváncsiak? Ugyanaz a technika, amit a házi áldásnál leírtam. :)

F.Gina írta...

Klassz lehetett ! Édes a csajszi szörny-álarcban :))
Mire használnák a cégért ? Mondjuk varrószoba ajtajára tennék :))

Ledorka írta...

Jó ötlet, bár én a varrógép mellé tettem, a polcról lóg le. :)
Bori tündér. :))

zazálea írta...

Jaj, de irigy vagyok, én is ilyet akarok majd írni, ilyet, ilyet, ilyet... (nem, nem rosszindulatú az irigységem, inkább sóvárgás)

Ledorka írta...

Zaza, én meg téged irigyellek, mert az lesz ám a fesztivál, ahova mész! Biztosan rengetegen lesznek, és leviszik az összes portékádat! Jóindulatú ám az én irigységem is, amolyan "mennék én is" típusú. :)))

Tiffanylda írta...

Nagyon örülök a sikerednek és gratulálok!!! Nagyon ügyesen berendezkedtél és tök jó a cégéred!:) Nagyon meg akartalak látogatni, de falsul sültek el az ünnepek...
Nem csoda, hogy ismernek a netről!:) Remélem, vitték az árut rendesen!!!:)

Szegusz írta...

Jó volt olvasni a bejegyzésed! Nagyon érezhető, hogy jó program volt, és te is jól érezted magad! :)

Fércművek írta...

Jajj, de jó volt találkozni.:))) Még ha rövid időre is. Na és a táskám... Mindenki oda volt érte. Velem együtt. Na majd, én is írok még, de most bedőlök az ágyba. :))

Ledorka írta...

Ildi, sebaj, majd nálunk megnézed, ami maradt. :)
Szegusz, így igaz. :)
Jutka, de milyen j volt találkozni! :) Ott még nem tartok, de nálam is lesz bejegyzés róla. :D

Móni írta...

Gyönyörű volt a standotok, irtó cuki lett a cégtáblád is! Örülök, hogy jól sikerült a vásár, és ilyen vidám hangulatban számolhattál be róla!

Kathy írta...

Phfuuuuuu ez volt am a vasar! A cegtablad meg tenyleg nagyon cuki!
Döl beloled a vidamsag, gratulalok!

Erika írta...

Dejódehjóóó! (ez dalocska volt, hallottad?) olyan jó ilyet olvasni, az ember olyan jólesően irigykedik egy sort és örül a másikkal...:)
tartson ki ez az élmény a télben is...:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails