2010. december 27., hétfő

Ha már....

...szívgirland, van itt másik is. :) Ezt FércJutkának varrtam, egy cserebere részeként. Csodás gombos dolgokat kaptam érte. :)


Volt más cserém is, Ildi unokáinak varrtam nyakpárnákat gyönyörű üvegtárgyakért. Ide kapcsolódik a hónap poénja. :) 


Kiderült, hogy az egyik fiú, Máté, és az én Andorom osztálytársak. Erre mekkora esély volt? Ők Pécstől északra laknak, 20 km-re, mi délre 15-re, mindkét faluban van iskola, mégis mindketten Pécsre hordjuk a gyerekeket, pont ugyanabba a suliba, ugyanabba az osztályba. :)  Ildi említette Máténak, hogy Andor anykája kézműves, mire "ja, tudom, a Lidércke" volt a válasz. :DDD Ez kész... Nyilván a kézművesvásáron jegyezte meg a nevet. Ha már a fiam osztálytársaim is így hívnak, naná, hogy marad a név.... :)))




5 megjegyzés:

Fércművek írta...

Minden a girlandhoz volt idén alakítva. Rögtön kedvenc lett. És csuda jól mutat a tavalyi manó cipőcskékkel. :)) Köszönjük!

Kőrösi Mercédesz írta...

aranyosság:)

Ledorka írta...

Judit, ne viccelj! :) Én köszönöm a gombosokat, ajándék lett belőlük, tudod. :) Végre nem csak saját varrományt adtam. :D
Merci, köszi. :)

batorba írta...

Tényleg klassz a Girland. Azt hiszem én Valentin-napra lopom az ötletet tőled. Karácsonyra nem varrtam pici szíveket, csak ajándékkártyának...azt hiszem pótolnom kell!!!:-)))

Csipkerózsika írta...

Tényleg nagyon mutatós girland:)
Hát igen,néha nem is gondolnánk milyen pici a világ...:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails