2011. január 13., csütörtök

Íme a második....

...aukcióra bocsátandó tárgyam. Barna, gyapjúszövet táska, gyapjúfilc tulipánnal az elején. Sok like-ot kapott már, a vásárokban is többen nézegették, de csak itt maradt mindig. Kéri valaki? :) 
A kikiáltási ára 2500 Ft. Jan. 20.-án 16:00-ig lehet licitálni.


 Az újrahasznosítás jegyében, egy gyapjúszövetből készült szoknyából született ez a táska. Szerettem volna, ha a régi-új vonal a külsejében is érvényesül, ezért régies motívumot varrtam rá, de a színösszeállítás nem épp hagyományos: világoskék tulipán került a barnára.
 Jellemzői:
Újrahasznosított gyapjúszövet kívül. Ez alá egy vízlepergető anyag került, majd halványkék vászonnal béleltem. A tulipán jó minőségű gyapjúfilcből van.
A táska méretei: alul a teljes szélessége 38 cm, felül 30 cm. Összesen 40 cm magas, 5 cm mély. A pánt hossza állítható, maximum 120 cm. Egy hosszú, két részre osztott belső zsebet, és kulcstartó karabinert kapott. Mágneszárral záródik. Minden fémszerelék antikolt, barna rajta.

Lesz gazdája? :)


8 megjegyzés:

elina írta...

Oke akkor kezdem...2500:-)

KisVirág írta...

Folytatom: 2600,- :))

Ledorka írta...

Örülök nektek. :))

Kriszpicur írta...

Most jövök én:)
Meglepően: 2700-

KisVirág írta...

Én megadom a 2800-at is :)) Nagyon tetszik :) Tiszta Vatera :)

Kriszpicur írta...

:)
2900-:)))

Ledorka írta...

Gratulálok! :) Írj nekem, kérlek, és megbeszéljük a részleteket. ledorka@gmail.com (Bár úgy rémlik, megvan az e-mail címed, de hadd egyszerűsítsem le a dolgot. :D)

dióhéj írta...

ohó, ez tényleg tiszta vatera...micsoda hangulata van egy ilyennek :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails