2011. január 22., szombat

Kék párocska

Egy türkiz színű szörnypár volt a kérés, a feketéhez hasonló. Rögtön tudtam, hogy reménytelen lesz türkiz műszőrme után futkosnom... :( Pontosítok: egyáltalán semmilyen színes műszőrmét nem lehet kapni Pécsett. Fekete van, és slussz. Azért is a  világ végére kell autózni... Áhh... Rövid töprengés után ajánlottam ezt az anyagot, ami picit talán hasonlít a műszőrmére: sok helyen wellsoft néven ismerik, ahol én vásárolok, ott duplafalas polárként árulják. Türkiz ugyan nincs belőle, de megfelelt a világoskék is a megrendelőmnek.
Varrtam én már sapkát, sálat ilyenből, de teljesen kiment a fejemből, hogy mennyire szöszöl. Na, szabáskor már eszembe jutott. :D Puhaság, kellemes tapintás szempontjából ideális párnának, de a szöszök miatt azt hiszem, nem mostanában varrok ilyenből megint. (Végig az járt a fejemben, hogy "telemegy a gép, jaj, jaj...." - túl vagyok a takarításon. :) )
A végső stádiumban meg rájöttem, hogy kevés a fehér műbőröm. Akkor jött a szikra, hogy legyenek kimerevített vászonból a fogaik, szemeik. Na, ez viszont jobb, mint a műbőr.
A szöszös pánikom ellenére szerethető kis párocska született. :)


Itt jegyzem meg, hogy találtam egy darab lila műszőrmét a szekrényben. Táska lesz belőle, az utolsó ilyen. Ha szeretné valaki, sikítson, mert akkor a kért méretben varrom, különben csak hasraütve. :) Meg talán még egy bundabugyi.... bár, én már a tavaszt várom.... :) Ja, és a kulcstartót ki ne felejtsem!






5 megjegyzés:

Süle Mónika írta...

Klassz párnák!

Feltettem a képeket, megkukkantod? :o)

Üdv: Móni

Ledorka írta...

Itt is írom, hogy nagyon aranyosak lettek a szíveid. :)

Süle Mónika írta...

Köszönöm, Aranyos vagy! Nagyon szeretek elidőzni nálad, olyan jó hangulatú itt minden! Örülök, hogy a követőm lettél, annak meg még jobban örülnék ha időd engedné, ha kommentelnél néha-néha olyan bejegyzéseimnél ami megtetszett, vagy beindította a fantáziád. Szeretem az építő gondolatokat!

Üdv: Móni

Huligánlány írta...

Pont arra gondoltam, hogy a duplapolár jó lenne neked, amikor írtad is:-)))
Szöszöl mint a kutyafüle, anyu most varrt neked egy kabátot belőle, azt mondta, többet porszívózott, mint varrt :-)))

Itt vár maradék, meg kellene varrnom, de félek tőle:-)))

Ledorka írta...

Kedves vagy, Móni, igyekszem is majd néha írni. :)
Cili, lesz anyudtól egy kabátom? ;D Jó, jó, gondolom, hogy neked, csak elgépelés volt, de felkaptam rá a fejem. :)))))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails