2011. január 18., kedd

Kulcstartók, virágok




Szükségem volt egy kulcstartóra. Mit gondoltok, mennyit varrtam? Hétnél álltam meg.... :D Érdekes, egyébként, hogy a látszólag egyforma műbőrök között is mekkora a különbség. A narancssárgát könnyű volt  varrni, a piroson valahogy nehezen ment a gép. Egyébként, látszik, hogy nem tudok kibújni a bőrömből! A narancs-türkiz szívet választottam magamnak, és a helyére akasztva tűnt fel, hogy hasonló színösszeállítás, mint a slusszkulcs fityegője. Pedig varráskor nem is gondoltam erre...

Ígértem, hogy időnként beszámolok a (már nem is annyira új) varrógéppel való viszonyomról. Még mindig imádom. :) Hihetetlen, hogy végre olyan masinával ügyködhetek, ami hajlandó varrni a műbőrt!
Egyetlen gondom van vele: nem tudom átállítani a kijelzőn megjelenő szöveget angol nyelvűre. Azt csinálom, mait a kézikönyv ír, mégsem történik semmi. :/ Értem én, mire megy ki a játék.... tanuljak meg németül! Há' persze.... :P Na, de tényleg, szuper jó gép. :)

Erzsi barátnőm kért a minap három rózsás kitűzőt, még ezeket se mutattam. (Múlt heti termés.) Picit nagyobbak, mint amekkorát szoktam készíteni (12 cm körüliek), de normális fényben jól néznek ám ki. ;)



10 megjegyzés:

Erzsébet írta...

Tanusíthatom, hogy nagyon szépek :-) köszönöm itt is :-)a megajándékozott is nagyon örült neki

batorba írta...

Nagyon mosolygok. :-DD Megcsináltam a zsepitartót, amit ajánlottál ...és én is hetet varrtam egyszerre...de lehet csak hatot??:-)))

KisVirág írta...

Én a kulcstartókért vagyok oda :) nagyon jó pofák, és lehet, majd készítek magam is, de épp most "panaszkodtam" egy másik blogger lapján, hogy nem biztos, hogy jó nekem, amiért rá találtam... :) újabb ötleteket kaptam csak, akár Tőled :)
A varrógépemmel pedig magam is hasonlóképpen vagyok. Bár biztos nem olyan profi, mint a Tiéd, mégis élvezem, imádom és nagy becsben tartom.

Ledorka írta...

Erzsi, itt is szívesen. :)))
Csilla, a zsepitartó is egy őrület. Nehéz abbahagyni. :D
Virág, örülök, hogy találsz nálam is ötleteket. :) A gépet meg természetes, hogy szereted. :) Az előző masinám egy matuzsálem volt, de nagyon jó hasznát vettem.

Abile írta...

Dejóóók lettek a kulcstartók! Nagyon ötletes és mutatós!

Mák írta...

Csuda édesek lettek ezek a kulcstartók!!Az jutott eszembe róluk, hogy szív küldi szívnek szívesen:D:D:D:D:D...

töpszlívi írta...

Jók lettek a kulcstartók. Kicsit már Valentin "előszele". :))

Ledorka írta...

Örülök, hogy nektek is tetszenek. :)
Nekem is eszembe jutott, hogy olyan, mintha Valentin napra varrtam volna őket, pedig dehogy... :)) (Nem szoktuk megtartani, ezért eszembe se jutott, csak mostanában láttam, hogy páran már készülődnek rá.)

Süle Mónika írta...

Nagyon megtetszettek a kulcstartóid! Én is varrtam néhányat a közelgő ünnepekre, valentin, nő nap, anyák napja... el lesz látva népes családom :o). Küldjek képet róluk? Én filcből varrtam. Igazából mindenhogyan akartam szerelmes kulcstartókat varrni, de tény, hogy a végső lökést a te munkád adta, remélem nem haragszol ezért... Ha tetszik nálam valami, akkor szívesen megosztok veled egy-egy kulisszatitkot cserébe.

Üdvözlettel: Móni

Ledorka írta...

Móni, dehogy haragszom! :)) És, persze, megköszönöm, ha megmutatod őket. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails