2011. január 4., kedd

Táblák ismét

Táblákat varrtam az elmúlt napokban, de csak keveset tudtam befejezni, elfogyott a vliesofixem. :( 
Andor osztályfőnökének azért elkészült a vendégfogadó tábla, amit kért, és varrtam egy madaras táblát az osztálynak is, meglepetésként. Minden alsós osztálynak valami helyes dekoráció van az ajtaján, Andorékén egy madárijesztő, karján egy varjúval. Gondoltam, még egy madárka elfér a közelben, és ne a sima, papírra nyomtatott "2.a" felirat legyen az ajtó mellett.


A kezdetektől, vagyis Andor születése óta ugyanahhoz a gyerekorvoshoz járunk, kedvelem, tudom, hogy mindig számíthatok rá, ezért ünnepek táján meg szoktam lepni ezzel-azzal. Most nem találkoztunk karácsony előtt, szabin volt, így utólag vittem el az ajándékot. Jó nagy tábla, amit ki tud tenni a rendelő ajtajára, az eddigi papír helyett. Nagyon örült neki. :) 
(A fotó pocsék. Rossz fényviszonyok között fényképeztem, és utólag, a színeket machinálva se sikerült normális képpé alakítanom. A lényeg azért látszik. :) ) Mellékeltem hozzá öntapadós tépőzárat is, így könnyedén fel tudja tenni az ajtóra. Úgyis épp a váróterem átalakítását tervezik... :)




3 megjegyzés:

Aledi írta...

Ezek a táblák nagyon jópofák, az osztálytábla különösen jó ötlet. Nem baj, ha én is készítek majd egy 2.z.-t?

Ledorka írta...

Persze, hogy nem baj. :) 2.z?

Aledi írta...

Köszi. Igen, z, mint zene :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails