2011. január 26., szerda

Türkiz-fekete pelenkázó táska

Megkeresett egy fotóval az egyik kedves olvasóm, és kérdezte, hogy tudnék-e ahhoz hasonló pelenkázó táskát varrni, amit kinézett, csak az ő babakocsijához passzoló színekben. Jobban szeretek saját ötlet alapján dolgozni, de természetesen, nem mondtam nemet, pláne, hogy kihívást láttam a tatyóban. :) Konkrétan a dupla cipzáras záródás tűnt izgalmasnak. Az is. :)))
A tervezéskor és a szabáskor is egyértelműnek tűnt még, de varrás közben már kattogott az agyam, hogy hogy is csináljam, hogy szép legyen, a bélés is a helyén legyen, és ki is tudjam fordítani. Azért megoldottam. :) Mivel rendkívül utálok cipzárat varrni, ezért elmondhatom, hogy ezzel a táskával erősen kiléptem a komfortzónámból. Kell az ilyen, ebből tanulok. :)




Vízlepergető anyagból van, merevítve, csillagöltésekkel tűzve. A képeken nincs kitömve,  megáll üresen is. Kívül egy lapos zseb van, autós mintával, és egy "hasas" zseb, ami hajtásokkal bővül, ezen van zsebfedő, gombbal. Kétoldalt egy-egy cumisüveg-tartó zseb van.
Belül egy hosszú zseb van ketté osztva, kulcstartó karabiner, és cumisüveg-tartó gumipántok. A vállpánt állítható hosszúságú. A méret nagyobb, mint amit eredetileg mutatott pelenkázó táska esetében: 32 cm széles, 30 cm magas, 12 cm mély.
Megdolgoztatott, de megérte. :)
 


8 megjegyzés:

dióhéj írta...

Hű, nagyon gyári lett, pedig nem könnyű ilyen vastag anyagot több rétegben ilyen szépen megvarrni.

zazálea írta...

profi!:o)

Álomjáró-Bozsomati írta...

Hát ez naggyon profi! Szuper!

Erzsébet írta...

Ez nagyon tuti lett :-)

Ledorka írta...

Megmelengettétek a lelkem. :)))

Körmendi Ági írta...

csini!

Trixi írta...

Nagyon szép lett a táska! :-)
Gratulálok! :-)

Ledorka írta...

Köszönöm. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails