2011. január 21., péntek

Westie-s táska

Egy nagyon kedves megrendelőmnek készült ez a westie-s táska. Kívül merevített balonvászon, a bélése pedig kockás puplin. Hihetetlen sikert aratott, pedig még csak a fotókat küldtem el. Komolyan hízott a májam. :D (Készül más is, egyben fogom postázni.)




A rajzot innen szedtem, bár picit módosítottam rajta. Nekem a westie szőre mindig szálkásnak tűnt, ezért ívek helyett csúcsokat rajzoltam.


9 megjegyzés:

Süle Mónika írta...

Nagyon szép! A kulcstartóknál írtam neked, ha rábólintasz felteszem a képet a blogomra, vagy elküldöm privátban.

Üdv: Móni

töpszlívi írta...

De jó lett, pedig én nem is szeretem a rózsaszínt. :))) És az a kutya.... :))))

Timi írta...

Pont olyan mint a mi Vavánk :)

Csilla írta...

Ez az eb nagyon cuki, egyből moslyogtam ahogy megláttam :)

Kőrösi Mercédesz írta...

Nagyon helyes lett a táska is, a kutyi is. A kockás belső külön illik az ebecskéhez, olyan... veszt hájlendes:) Nagyon ügyes vagy, Dorka! Jól esik ránézni erre a táskára.

Ledorka írta...

Móni, tedd csak fel, megnézném. :)
A westie olyan mókás külsejű kutya szerintem is, hogy ha csak ránézünk, már mosolyogni kell. :)

Agnesenca írta...

Nagyon aranyos!! Nekem is westie-m van! De ránk nem a szálkás változat a jellemző, mi mindenbe belemászós, szagolgatós folyton koszos állapotban vagyunk, így a sok fürdéstől hullámosabb kicsit a szőre. Megihlettél, nekem nyárra lenne szükségem egy övtáskára, amikor sétálunk, egy ilyen kis figurával a tetején!! :) Ez a rózsaszín pedig nagyon jó lett!! :)

Körmendi Ági írta...

jaj, ez nagyon cuki!

Ledorka írta...

A terrierek belemászósak. :D Nekünk is volt egy még régebben, de nem west highland, hanem orosz. Kb. ugyanaz, mint a westie, csak fekete és 60 kg, no meg 70 cm. :D

Merci, most láttam, mit írtál. (Kb. egyszerre kezdhettük begépelni a megjegyzést, csak én közben mást is csináltam, így lett később elküldve.) A "veszt hájlendes" kockáson jót mosolyogtam. :)) És édes vagy, köszönöm. :)

Ági, örülök, hogy neked is tetszik. :) Tudom, kutyabarátok vagytok. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails