2011. március 11., péntek

Férfiaknak...

...miért ne lehetne textil képet adni? Ugye, hogy lehet? :) Mellesleg a veterán autókat még én is szeretem, nő létemre...


És ha már férfiak, említsük meg újra a házi áldásom gáláns licitálóját, Tibort. :) Még nem mutattam, de kiegészítettem a nyereményét ezzel a táblával.


Kell magyaráznom? :) Szív van rajta, mert szeretettel készült, mert ő szívesen segített, és mert a licit után azt írta, hogy biztosan beleszőttük a szívünket a munkáinkba. :)
És "Isten hozott", mert ebben a zömmel lányok, asszonyok látogatta kreatív blogvilágban Isten hozott, Tibi! :)
Már egy hete megkapta, ezért, a szívmelengető leveléből tudom, hogy örült. Gondolom, hogy nem a tárgy volt a lényeg, hanem a jótett, de nekem jól esett ezzel is megköszönni a nagyvonalúságát. (Időnként olyan leveleket kapok, amiket legszívesebben tennék ide, de egyrészt levéltitkot sértenék vele, másrészt önfényezésnek tűnhetne... Pedig tényleg könnyekig meg tudnak hatni a visszajelzések. Tibié is. :) )

Itt jegyzem meg, hogy Tibi iránt egész nagy az érdeklődés. :D Több levélben is kérdeztek róla. A legviccesebb javaslat az volt, hogy legyen még egy aukció, aminek a tárgya egy vacsora Tiborral... :))) Lám, mekkora kereslet van kedves, jólelkű pasikra... :)


2 megjegyzés:

Süle Mónika írta...

Köszönöm a szavaid, nagyon jól esik a figyelem! Megőrülök, mert pontosan érzem, hogy ezt akarom csinálni és csak pörgök, mint a kutya, aki a saját farkát kergeti. Olyan erős bennem az érzés, hogy ez új még a mi városunkban, ettől lehet vonzó! Semmiképpen nem megyek bele, míg a számítások nem pozitív képet mutatnak... levegővel nem lakik jól a leánykám. Az a baj, hogy a munkahely, ahova visszamegyek nem teszi lehetővé, hogy mellette varrjak vagy vásározzak. Az sem biztos, hogy egy műszakba vissza tudnak venni én meg mást nem tudok vállalni. Talán ez oldja fel a feszültségem... kirúgnak, aztán kénytelen leszek boldogulni :o). No, jól van nem csipogok...

Ledorka írta...

Az, hogy új a városotokban, sokat jelent. :) Nem tudok állást foglalni, nem látok a jövőbe, sajnos... Kívánom, hogy megtaláld az utad!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails