2011. március 4., péntek

Kép-gond

Vajon miért nem jelennek meg a bejegyzéseimhez tartozó képek a bloglistákban? Ti tudjátok? Bloggerhiba lehet? Vagy bloggerina-hiba? :) Segítséééég!



12 megjegyzés:

napos írta...

Gina is ugyanezzel a problémával találkozott, írt is róla a blogjában, hogy mire jutott:
http://foltgina.blogspot.com/2011/03/uj-proba.html

Ledorka írta...

Köszönöm, megpróbálom majd akkor én is a régi szerkesztőt.

moonsafari írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
moonsafari írta...

Nekem a régi szerkesztővel sem jelennek meg a képeim, azt csináltam hogy nem a picasa galériából választottam ki a képet hanem feltöltöttem a blogba, így megjelent. Változtattak valamit a Picasaweb.google.com-on valamelyik nap, szerintem ez okozza a gondot. De persze lehet hogy más :)

Kőrösi Mercédesz írta...

Én nem Picasan keresztül töltöm fel a képeket, mégsem jelennek meg:(

Ledorka írta...

Én is a blogba szoktam tölteni, nem Picasara. (Bár, ahogy feltöltöm a blogba, megjelenik a csatolt Picasa albumban.)

patonaifabian írta...

Dorka!
Nem egyedül vagy ezzel. A héten több blogger(ina) bejegyzésénél is csak a cím jelenik meg :) Bár ezzel most nem segítettem :)

Hajnalka Nagy írta...

másképp működik ezt én is észrevettem, de a bejegyzéseknél kódoltan megjelenik a kép(közvetlen blogba való feltöltéskor)ám mégis csak bénázni kell h akkor a szöveg hova is kerüljön, mivel csak a kódot látni, ha többet töltesz fel nem is tudod rögtön melyik kép alá melyik képaláírást tedd.. :( fura változtatás tény s még szokni kell a miisvanmármegint érzést

Ági írta...

Így van, ahogy írták a lányok előttem, a régi szerkesztővel minden rendben a simán gépről töltött képpel, de nekem a régi szerkesztő is mintha meg lenne bolondulva, össze-vissza rakosgatja a képeket. Márta néni blogjának elszállásával egy időben kezdődtek a gondok. Lehet, hogy érdemes lenne archiválni? Szerintem valami rendszerhiba van, az okozza.
Ági

Ledorka írta...

Köszönöm mindenkinek! Úgy látom, a régi szerkesztővel jó. :))

F.Gina írta...

Mondom én, hogy megfejtettem :)) Régi szerkesztő, és saját gépről töltött kép. Remélem, megjavítják, mert az új szerkesztő kicsit jobb.

Ledorka írta...

Zseni vagy! :))) Most szerkesztem a játék bejegyzését.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails