2011. március 14., hétfő

Még egy...


..házi áldás, ezúttal virágos keretben.


Akkora csalódás nekem ez a Blog Top10... Pedig zömmel elöl vagyok, örülhetnék, de nem érzem fair-nek. Az átlag számít, tehát nem az, hogy ki kapta a legtöbb szavazatot. Pl. hiába szavaztak rám 70-en, ha az átlagom csak 4,2, megelőz az, akire csak páran szavaztak, de az átlaga jobb. Reggel néztem, első voltam a listán, most ránézve negyedik, valaki hátratolt azzal, hogy csak 1-2 csillagot nyomott a blogra. (Mici Páljától tudom, hogy ez így meg,y és marha nagy csalódás.) Hm... tényleg olyan vacak lenne ez a blog, hogy egy csillagot érdemel? Már bocs, de nem hiszem. Mint ahogy azt sem, hogy a többi varrós blog is ilyen gyenge, vagy még rosszabb átlagot hoz.
A "művész" kategória blogjai igenis jók, és eszembe se jutott, hogy ne 5 csillagot nyomjak rájuk. Valaki másnak viszont eszébe jutott, mert két olyan személyes blog van elöl, amik ...khm... keresem a szavakat.... no, mindegy.... nyilván valakinek ők a legjobbak. (Mellesleg: egy család írja mindkettőt.) No, ennyit erről. Objektív mérés pedig nincs.



6 megjegyzés:

zazálea írta...

nekem is csalódás, de teljesen más miatt. én azt gondolom, az is szavazat, ha valaki rám szavaz, de csak hármast ad, a suliban a hármas is osztályzat, nemcsak az ötös. tehát az, hogy hányan szavaznak ránk... nem a darab számít, hanem az általuk érkezett érdemjegy.
ettől függetlenül értem, amit mondasz, én már csak azt várom, mikor lesz vége? mert arról fogalmam sincs... pedig jó lenne! ha vége, megmondom, mit szerettem volna! :o))

ugyan, emiatt nem fájhat a fejünk, egyébként :o)

Abile írta...

Én már nem is figyelem az eredményeket, mert sok helyütt olvastam, hogy igen sok a visszaélés... Szerintem nincs is jelentősége. A saját olvasóinknak és a saját örömünkre kell, hogy olvasható legyen a blogunk... Nem számít a mások listája!
Puszillak! :o))

Ledorka írta...

Naivan azt hittem, kapok majd valami objektív képet. Hát, ez minden, csak nem az.
Anikó, én nem is olvastam utána, de biztosan igaz. :/ Egyébként leírtad a lényeget: az olvasóknak, magunknak kell örömet szerezni. :)

Julcsi írta...

Szintén zenész:)

bemka írta...

Drága Dóra, mi kell annál objektívebb mint négyszáz valahány ember aki lesi a blogodat :)

Ledorka írta...

Marcsi, tulajdonképpen igazad van. :)) (Nem tartott ennyi ideig, míg rájöttem, csak azt hittem, írtam már, de most látom, hogy nem. Cavinton.... :D)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails