2011. március 20., vasárnap

Otthon, drappban


Remélem, még nem unjátok őket. :) Annyi a variációs lehetőség, hogy mindig másfajták születnek, még ha hasonlítanak is egymásra.





9 megjegyzés:

szaberka írta...

Tényleg szépek és nem unalmasak:)

Monika írta...

Ezeket a szépségeket megunni? Lehetetlen.....

Amy-kreatív írta...

Szia! Ismételten szépek, és olyan Lidérckések!
Szeretném megkérdezni, hogy a szöveget sima nyomtatóval nyomtatod ki? A mosást bírja? Próbálkoznék hasonlóval anyunak húsvétra, de nem tudom, hogyan lehetne kivitelezni a szöveges részét... :((
Amy

Abile írta...

Tényleg nincs két egyforma!! Szépek! A mintákat a csodaügyes varrógépeddel készítetted vagy azok is nyomtatva vannak rajta?

töpszlívi írta...

Nagyon szép mind, ha választanom kellene nem tudnám melyiket választanám. :)) Hja, már én is gondolkoztam, hogy a szöveg mivel készül rá. De, talán nem hímzés. Remélem elárulod a "titkot". :)))

Unknown írta...

Helyesek és nem unalmasak:)

Ledorka írta...

Örülök, hogy nem unjátok. :)
Sima nyomtatóval készítem, igen, de nem mindegy, milyen a fólia! A múltkor nem kaptam a megszokott minőséget, és egy másikkal küzdöttem kicsit. :/ Nekem az Avery vált be. Nem olyan fényes, és nem "gumiszerű", valahogy jobban belesimul az anyagba. A házi áldásokat még nem mostam, de a régi címkéimet is ezzel a fajtával késíztettem, és azok jól bírják a mosást. Van egy táskám, amit nagyon szeretek, és a ebben a sáros időben előfordul, hogy hetente többször ki kell mosnom (ha Mici felveteti magát, mindig összerugdalja), és a címkén még egyáltalán nem kopott a minta.
Mivel egy házi áldást, vagy egy vendégfogadó táblát ritkábban mos az ember, nyilván annak sem lesz baja. :)

erdoseva55 írta...

Nagyon nagyon tetszik még mindig! szeretem a színeidet!

Aranyalma írta...

Nagyon tetszik, főleg az alsó kettő!
Puszi! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails