2011. április 15., péntek

Reggel 5:30-kor....

...felkeltem, rendbeszedtem magam, kicsit pakolásztam, gyorsan bekészítettem a fényképezőgépet a táskámba, nehogy megint itthon felejtsem, aztán 6:00-kor felébresztettem a gyerekeket.
A mai vásár 7:30-kor kezdődött, de előtte még le kellett raknom Peteszt és Micit a szüleimnél.
Egész simán ment minden, de az feltűnt, hogy bár Petit elküldtem fogat mosni, a fürdőben sötét van. Pedig ott volt a gyerek.... :) Állt a mosdókagyló előtt, kezében a fogkefével, és láttam rajta, hogy igyekszik nyitva tartani a szemét, nagyjából megy is, de a villany felkapcsolásáig már nem jutott el. :))))

Végül elkészültünk, legyőztük az akadályokat, bekötöttem őket az autósülésükbe, gyorsan kiraktam a közben a házba szökött két macskát, aztán rém büszke voltam magamra, hogy időben indulunk.
7:15-kor már Anyuéknál voltunk, ahol a kaput nyitva bevillant, hogy a táskám a fogason maradt.... :D Bizony, mindenestül: se tárca, se iratok, se telefon, se fényképezőgép nem volt nálam. Újabb jó hír a hozzám hasonlóan szeleburdiaknak: menjetek, szóljatok a férjeteknek, hogy lám, Lidércke megint hülyébb volt, mint bárki! :D
No, sebaj, a táska tartalma nélkül is prímán lehet vásározni. (A számlatömb, és nyugtatömb az árum mellett volt, szóval nem volt akadály.)

A vásár remek volt, a Mezőszél sulit amúgy is nagyon szeretem. :) Jó társaságban voltam, mellettem Ildi (Tiffanylda) állt a gyönyörű üvegeivel. Andor fiam, és az ő Máté unokája osztálytársak. Máté most is "szia Lidércke!" felkiáltással fogadott. Csudapofa. :)))

Majd képek is lesznek, mert Ildi fotózta az asztalomat - a sajátját viszont nem. mint utólag megtudtam. :D No, nem csak én vagy szórakozott. :))

Hogy legyen fotó most is, íme egy tegnapi(tegnap előtti?) csoportkép.


A libákkal olyan furcsa a kapcsolatom.... Ez nem saját minta, hanem Tilda, bár a lábát másképp csinálom, ezért kevésbé áll közel a szívemhez, de azért helyes. A nyúl meg egész groteszk lett, de most pont ez volt a cél: valami furcsa, valami nem megszokott. Hát, ez nem az... :)


Vannak ám újdonságok, de lassan adagolom, jó? :))

6 megjegyzés:

Fércművek írta...

Hihi. :)

Azért mutathatod gyorsan is. :P

Fércművek írta...

Jaj, mielőtt kifutok az időből: Eszter játékában szeretnék egy jó szót küldeni. :))

Kőrösi Mercédesz írta...

Ildivel együtt, iratok nélkül...:) Nagyon jó lehetett!

Ledorka írta...

Köszi, Jutka! :) Holnapra is hagyok egy-két dolgot. ;D
Merci, tényleg jól éreztem magam. :)

erdoseva55 írta...

Nekem is így sikerül időnként egy- egy napom!:)) mármint, hogy otthon felejtek dolgokat:))Kíváncsian várom a folytatást!

Ledorka írta...

Éva, folytatás majd' minden napra jut. :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails