2011. szeptember 24., szombat

Csengő

Kinyitom a teraszajtót, látom, pár méternyire ül, és nézelődik. Ráköszönök, "szevasz", ő pedig helikopter-hangos dorombolással jön a lábamhoz.


Pont két éve, hogy idekerült. (Akkoriban volt egy másik blogom, ahol sokan végigszurkoltátok a szelídítés időszakát. :) ) Nem tudom, emlékszik-e rá, hogy éhes és bolhás volt, és mindenkitől rettegett. Mindegy is. Van, aki azt mondja, hálás, hogy befogadtuk, azért ilyen kedves. Á, nekem öröm, hogy itt van! Kicsit bolond, de rajongásig szeret. Kell ennél több? :D

Emlékszem, ütős nevet akartunk, ezért első ötletként felmerült a Kokó, de a férjem megvétózta, hogy "Nem jó, mert félreérthetik. Még azt hinnék, a bokszolóról neveztük el....". :D Ő a Gongot ajánlotta, de szóba jött a Simply Red és a Ron Weasley is, sőt a Spray is, mert állandóan fújt. :) Végül Petesz fiam közölte, hogy Csengőnek hívják a macskát. Hát, jó. :)


Ebből a maroknyi szőrből nőtt tömény szeretetgombóccá. :)

7 megjegyzés:

Julcsi írta...

Édespofa:)

horimarika írta...

Aranyos...

sesame írta...

A miénket Garfieldnak hívják, vörös fehér kis házi jószág. Lusta, minden ételre rátámad, és ha rosszalkodott, mindig odajön dorombolni, ebből tudjuk, hogy valami megint történt :) És ha elmegyünk egy fél napra, amikor hazaérünk, tüntetőleg az alom mellett végzi a dolgát :) DE imádom!

Monika írta...

Annyira édes !Látszik rajta,hogy remekül érzi magát nálatok!

patonaifabian írta...

Kis helyes!

maggomboc írta...

Mintha a miénket jellemezted volna. Ugyanígy néz ki, és ugyanúgy bolond... és mivel nem túl kedves jószág, csak ha akar valamit, akkor hízeleg, különben mindenkit összemar - meg persze a színe után - Chili-nek hívják:D... de a Simply Red is tetszett Tőled nagyon, mint ötlet:)

Ledorka írta...

Ha még személyesen is ismernétek... :) Nagyon kedves cica lett. (Épp tömi a bendőjét. :D )

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails