2011. szeptember 11., vasárnap

Kreatív játék


Szilvi, a Fabulous Textil gazdája pályázatot hirdetett. Volt olyan kedves, és felkért, hogy legyek én az egyik zsűritag. Kíváncsian várom az alkotásokat! :)

Idemásolom a pályázati kiírást:

"A visszajelzések alapján úgy látom sokak fantáziáját megmozgatta a boltba két napja érkezett díszíthető, fém keretes dobozka. Lassan mindenki ’karácsonyi ajándékot vizslató’ szemmel nézeget és egy kézzel készített meglepetés az mindig nagyon kedves a szívnek. A fejemben már körvonalazódik a blogra kerülő tutorial, de hogy ne ragadjunk le az általam kigondolt technikánál, lássuk, hogy mi minden hozható ki belőle.

Várom azoknak a jelentkezését e-mail-ben (szfekete@gmail.com), akik szívesen kipróbálnák magukat. A játék lényege, hogy a jelentkezők közül 5 szerencsés ingyen megkap egy kis dobozkát és választhat a boltból egy patchwork méretű (min. 54x50 cm) textilt. 3 hét áll a kisorsolt alkotók rendelkezésére, hogy a választott textillel vagy más anyaggal, kiegészítővel, esetleg kötéssel, horgolással kidíszítse a dobozt. Senki ne felejtse el belül is kibélelni :)

Ezek után várjuk a fotókat e-mail-en a műről.

A beküldött alkotásokat Büki Zsófi, Lehőcz Dorka és Patonai Fábián Renáta fogja zsűrizni. A nyertes 2000 forintos FAB utalványt kap.

Hogy azokra is gondoljunk, akik szívesen játszanának velünk, de kimaradtak a sorsolásból indítunk egy másik kategóriát is. Vásároljátok meg a dobozkát a boltban és engedjétek szabadjára a fantáziátokat. Varrjatok, ragasszatok, díszítsetek, alkossatok és fotózzatok. A szépségekről elküldött fotókat ugyanúgy a lányok zsűrizik és a nyertes szintén egy 2000 forintos FAB utalványt kap.

Határidők:

Vállalkozó szellemű alkotók jelentkezését szeptember 12-én este 10 óráig várom. Még hétfőn kiírom a nyertesek nevét és várom majd a postázási címeket. Optimális esetben szeptember 15-én már nálatok lehet a csomag. E-mail cím: szfekete@gmail.com

Október 6-án éjfélig várom a fotókat, ugyanerre a címre: szfekete@gmail.com

Október 8-án lesz eredmény hirdetés a Facebook-on és itt a blogon."



2 megjegyzés:

Szilvi írta...

Köszönöm Dorka! :)

Ledorka írta...

Én is, Szilvi. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails