2011. szeptember 22., csütörtök

Rövid beszámoló



Először csak annyit akartam írni a vásárról, hogy " jó volt". :))) Aztán rájöttem, hogy ez a rövidnél is rövidebb... Szóval, íme a bővebb változat: jó volt, és jól elfáradtam. :)))


Már remekül indult, mert meglátogatott Horimarika a kisfiával, és annyira kedvesek voltak, hogy még ajándékot is hoztak: gombokat, és csokit. :) Sziszi simán lepuszizott, ami egy nem egész 3 évestől nagy kegy ám! :D Valahogy sikerült eltalálom az én ajándékom, mert egy Bence sünnel kínáltam meg Szilárdot, és kiderült, hogy pont süni csoportos az oviban. Marikáék lettek az első vásárlóim is, cicatulajdonosokká váltak. :))
Jöttek sorra a régi ismerősök, volt osztálytársak, blogbarátok, sőt, véletlenül a legjobb barátnőmnek, és a nagymamámnak is arra volt dolga. :D Vihogtunk Molikával is, Julcsi is ott árult, és eljött hozzánk Abile is. Jó társaság, jó idő, jó vásár volt. :)))

Na, így már nem is olyan rövid a beszámoló. :)

7 megjegyzés:

NőiCsizma írta...

Szép volt a standod, gyönyörűek a varrományaid! Köszönjük a libát! Tetszett nagyon Tamarának és Mirinek is! Remélem, sok-sok portékádat eladtad! :)

Ledorka írta...

Nagyon szívesen, ne viccelj! :) Jó hír, hogy nekik is bejött. :D

Molika írta...

topit kihagytad ... :o))

Fércművek írta...

Jó kis stand. :)

Tiffanylda írta...

Két családtagom is "jól megnézett" magának!:) Valahol Lidércke is ki volt írva? Mert a férjem volt az egyik és felismert!:DDD Elégedettek voltak a felhozatallal!:) Gratula!

Ledorka írta...

A topi tényleg kimaradt. :D
Jutka, köszi. :)
Ildi, ki volt téve a névjegyem, azon rajta van, lehet, hogy onnan ismert meg a férjed - sajnos, nem szólt, hogy ő Mr. Tifanylda. :D Katával viszont hosszan beszélgettünk. :))

Abile írta...

Örülök, hogy most már egy jó vásár is következett a sorban! :o))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails