2011. szeptember 1., csütörtök

Újragondolva

Nemrég a mamám adott egy adag levágott, csipkés függönydarabot. 20-30-40 cm szélesek, 50 és 300 cm közötti hosszal. Hirtelen ötletem sem volt, mihez kezdhetnék velük, besuvasztottam őket a szekrénybe.
Pár napja viszont, mikor elszakadt a konyhaablak vitrázsfüggönye, rögtön tudtam, hogy hol kell keresnem a megoldást. :) Elővettem a 3 méteres darabot, félbevágtam, hogy két 150 cm-s legyen, és a hosszabbik oldalukat összevarrtam. A varrást szalag mögé rejtettem, és máris lett egy ideiglenesnek szánt függöny az ablakon. Lehet, hogy marad is. :)


Ma reggel meg azon agyaltam, mire teszem a vásárban a virágokat, és megint a függönyökhöz nyúltam. :) 10 perc alatt elkészült a megfelelő bemutató eszközöm, amit majd a sátorra akaszthatok. Pont romantikus, csipkés terítős standot tervezek. :) Az árum úgyis épp elég színes...


Na, ezért kell eltenni a feleslegesnek tűnő maradékokat is. :D Még mindig van egy kis adag függöny... Azt hiszem, körbeszegem, és sütitakaró légyellenes konyhafelszereléssé alakulnak. :)



6 megjegyzés:

BORI írta...

Nagyon ötletesen használtad fel a függöny maradékait! Egy jó ideje figyelem alkotásaidat. :)

Tiffanylda írta...

A kreativitás nem ismer határokat! Csalódtam volna benned, ha ezt a három megoldást nem írod le zsinórba!:))) Ügyes vagy és tök jó mindegyik!

Ági írta...

Ügyes és kreatív vagy! A függönyt én a helyedben véglegesíteném. Egyedi, hangulatos és szép lett. A virágtartó pedig zseniális! :-)
Ági

Ledorka írta...

Óh, köszönöm! Azért a zseniális túlzás... :D Csak kibújt belőlem a skót vér. :D (Tuti, hogy van bennem. :)) )

Abile írta...

Jó ötlet! Legyen sok-sok vevőd a vásárban!

Ledorka írta...

Köszönöm. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails