2012. május 15., kedd

Már ezt is tudom... :)

Sok dolgot lehet rám mondani, de azt nem, hogy zárkózott, visszahúzódó, titkolózó lennék. :) Ajtót nyitottam nektek, bármikor beléphettek a házunkba. Elmeséltem, hogy kerestük Petúr problémáinak az okát, és hogy derült ki a betegség. Azt sem titkoltam, hogy végül mindhárom gyereknél előkerültek a tünetek, csak különböző mértékben. Olvashattatok a félelmeimről, és tudom, hogy egész nagy csapat izgul együtt velünk, szorít nekünk. :)
Megosztottam itt is az ötletünket, hogy elcserélnénk a házunkat, mert bár nagyon szeretjük, a Pécsre költözés jelentősen megkönnyítené az életünket.
Nos, egyeseknek talán még így sem elég bonyolult az életünk, vagy talán épp túl bonyolultnak tartják. Tegnap este a Fb-ról értesültem róla, hogy valójában mi áll a háttérben: válunk. El is meséltem a férjemnek, tudjon róla ő is. :P Fogmosás közben igyekeztünk kitalálni az okokat, aminek prüszkölős röhögés lett a vége... :)) Nem tudtunk megegyezni, hogy kinek a hibája lehet. Majd megkérdezem a neten. :P
Lányok, ha valaki baromira unatkozik, szeretettel várom ablakot pucolni, takarítani, vasalni!


Értem én, hogy a "közönségnek kell a dráma", csak épp úgy érzem, hogy van elég az életünkben kitalált történetek nélkül is. Annyit fűznék még a dologhoz, hogy lényegesen egyszerűbb lenne az élet egy szar házasságban, mint három beteg gyerekkel. No, de a betegség kordában tartható, és továbbra is bízom benne, hogy meg fognak gyógyulni (júniusban két budapesti vizsgálat is vár ránk :) ), pláne, hogy együtt vagyunk, mert így mindent megoldunk. :)




15 megjegyzés:

jKaldy írta...

Kívánom, hogy ennél nagyobb baj - mármint, hogy egyesek ennyire nem értik a történéseket és pletykálnak - többet ne érjen Benneteket! :)

Bebi írta...

Hát ez nem semmi...kitartás, nekem is irogatnak névtelenül, kicsit elmérgelődöm rajta, aztán párommal jót nevetünk!

Ledorka írta...

Köszönöm, Julcsi, én is így gondolom. :)
Bebi, sok az időmilliomos. :)

Julcsi írta...

Jaj!!!

horimarika írta...

Dorka! Én imádlak! Még egy ilyen helyzetet is humorral kezelsz! Le a kalappal. Aki ilyent csinál előbb-utóbb visszakapja ám valamilyen formában! Én már mosolygok is rajta, hogy milyen ciki lesz neki!!!!

Tiffanylda írta...

Pletykás és szenzációhajhász emberek mindig voltak és lesznek. Erre vevők szintén. Legjobb, ha nem is reagálsz! Csak nem fogsz magyarázkodni?:( Talán a Story magazin szerkesztőségében kéne jelentkeznie egy kis munkára, valószínű megélne belőle tehetségével!:))) Ne izgasd magad!!!

Krizantám írta...

És fogadjunk, hogy emiatt a férjeddel jól összeprüszköltétek fogkrémmel a mosdótükröt röhögcséltetekben... :-)
Elképesztő micsoda emberek vannak! :-/

Ildikó írta...

Kedves Dorka!
Nagyon sok a rossz indulatú ember, akiknek nincs más dolguk csak mások életében vájkálni. Ők biztosan nagyon rá érnek ...Igazán találhatnának maguknak valami más elfoglaltságot. NE foglalkozz velük !!!

Fáni írta...

Ó, te jó ég! :D Legyenek boldogok a pletykáikkal az ilyenek...

Kinga írta...

Dorka! Ezt a szitut pozitívan kell értékelni!!!
Sztár lettél!!:-) Ismert személyiség!
Ha ugyanezzel a hírrel még a Story magazinba is be tudnál kerülni, vennék a cuccaidat, mint a cukrot!:-)
Szerintem ilyenkor kell bevenni a Lesz...om tablettát!Már bocsi...:-)

Csipkerózsika írta...

Ismerős..mi tavaly "váltunk"..gdg hát nem tudtam hirtelen ,hogy sírjak vagy nevessek a dolgon..:)

Ledorka írta...

Á, nem rágom magam, csak gondoltam, megosztom veletek. :) És tényleg: valamelyik lapba nem kerülhetnénk be? :D

Saci írta...

Jó hogy így kezeled a helyzetet! Ennél jobb az volt, mikor egy osztálytalálkozó alkalmával felhívták az osztálytársam, hogy látják a feleségét egy ismeretlen pasival összebújva. Erre az osztálytársam odaadta a telefont a feleségének ..... :-)Így születnek a városi legendák!

Unknown írta...

Anyám.....! Legalább annyi ezse lenne, hogy ne az üzenőfalon osszon meg ilyen okosságokat. :) A prüszkölős röhögést pedig látom lelki szemeim előtt....

Ledorka írta...

Ennyit érdemelt a dolog. Egy poszt, és kivihogtuk magunkat. :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails