2012. november 18., vasárnap

Lego-buli

Andornak szerveztünk egy utólagos szülinapi bulit. 11 gyerkőcöt hívtunk, de végül 13 meghívót kellett készítenem, mert Petesz és Mici is kért. :D Peti reakciója, mikor átadtam: "jó, akkor szombaton jövök!" :D
A meghívó ötletét a pinteresten láttam. Van egy bulis albumom és egy Lego-s (Molival közös), mindkettőből tudtok mazsolázni, ha hasonló akciót terveztek. :)


6 bütykös kockákat készítettem, de úgy, hogy a jobb alsó sarokbanlévő bütyökre a meghívottak neve került. A köröket vastagabb, kétoldalú ragsztóval rögzítettem, hogy térbeliek legyenek.



Erről a képről kitöröltem a címet és a számomat, csak ötletadónak teszem fel. :)

 Varrtam is: egy zászlógirlandot Lego-színekben.



A buli tegnap volt, fergeteges volt a hangulat. :) Végül 9-en tudtak eljönni + az én három gyerekekm, így 11 fiú és egy kiscsaj tombolt. :)  Micus ma is egész reggelt hajtogatja, hogy "bulizni akarok ma is!" Party-csibe. :)


7 megjegyzés:

Tiffanylda írta...

Én is azt hallottam, hogy nagyon klassz buli volt, csupa finomsággal!:) Köszönjük! Recepteket kérünk!

Kienle Kinga írta...

Nekem is azt mondták odahaza, hogy jó buli volt :-)
Ezúton is köszönjük a meghívást.

Ledorka írta...

Örülök, hogy ezt mesélték. :) Nagyon jófejek voltak, így mi köszönjük a részvételt. :)

Finomságok? Eléggé féltem amiatt, hogy mit tudok eléjük rakni, amit meg is esznek, és az enyéimnek is szabad, de utóbb rájöttem, hogy a kaja teljesen mellékes dolog. :D Ha csak pár tálnyi pattogatott kukorica lett volna, azzal is jól ellettek volna. :D Máté említette is, hogyotthon is gluténmenteset esznek, szóval leheet, hog én kérek receptet. :)

Eper írta...

Szabad kérdezni volt valami extra program a partyn? Mert már ez is hideg időben volt Nálatok, és sajni a miénk decemberben lesz, és elég nehéz egy lakásban kitalálni mit is játszon kb. 10 gyerek... Esetleg valami ötleted erre nem volna? Előre is köszi:)

Ledorka írta...

Volakterveim, de nem kellett bevetnem őket. :D
Nyomtattam ki üres Lego-figurás lapokat (megtalálod a pinterest albumomban), azt gondoltam, mindenki kiszínezheti majd, hogy milyen lenne ő Lego-figuraként. Páran meg is csinálták egyébként, de a többség játszott.
Még tipp, ha legos buli lesz:
- mindenki kap ugyanannyi, ugyanolyan kockát, és adott időn belül építsenek belőle valamit. Utána megbeszélitek, esetleg szavaztok.
- egy nagy üvegbe ömlesztesz egy halom kockát, és lehet tippelni, hány darab van benne.
Az albumban vannak játékötletek is. :)

Zsuzsa írta...

Köszönöm a válaszodat!!!

Zsuzsa írta...

Jaj, Eper voltam:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails