2012. november 21., szerda

Szőrös cica

Régeben varrtam néha wellsoftból (sok boltban duplafalas polárnak hívják, lehet, hogy van, aki csak így ismeri), de nem nagyon barátkoztam meg vele, mert rettentően szöszöl. Aztán a "Te rajzolsz, én varrok"-munkák kapcsán vettem megint, és rájöttem, hogy a puhasága, lágy tapintása miatt hajlandó vagyok elviselni a szöszölést. :)
Most megint olyasmit varrok, amit gyerekek rajzoltak (nem mutathatom az átadásig), de közben elkészült egy saját "szőrös jószág" is, egy cica. Felnagyítottam az eddigi cicamintát, virágos fület kapott, és Micin teszteletem. Mivel rögtön  közölte, hogy "nem szabad eladni", és vittük magunkkal, mikor Andorért mentünk az iskolába, azt hiszem, kijelenthetem, hogy sikere van. :)


Egy "régi" cica mellett is fotóztam, hogy lássátok a méreteket. A kisebb 15 cm, a nagyobb 22-23 cm magas.



4 megjegyzés:

a Matula ikrek írta...

A tesztközönséggel értünk egyet!!! :o)

Timi írta...

Édesek, Mici is és a jószágok is :)

Aranyalma írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Aranyalma írta...

Szia!

Kislányom imádja ezt az anyagot, valószínűleg azért, mert télen született és a téli köntösöm is ilyen anyagból van. A simitakarója is ez az anyag, de nyáron nem túl praktikus, mert leginkább úgy alszik, hogy azt ölelgeti és mindig arra ébred, hogy nagyon melege van. Egy nyuszit szerettem volna varrni neki ebből az anyagból, de egyenlőre nem jutottam el odáig, viszont ezt a cicukát gyorsan össze tudnám dobni, remélem, nem gond ha megvarrom.

Üdv: A.A.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails