2012. november 2., péntek

Virágcsokor-sál és sapka

Mi a csudának lájkol, pinel az ember képeket, ötleteket, ha sosem valósítja meg egyiket se?! A dugólovagokat már elkészítettem, most kipróbáltam ezt  a virágos sálat. (Watch Me Daddy) Módosítás: filc helyett polárból varrtam. A filc merev, kemény, míg a polár puha, kellemes tapintású. Ellenérv: a filctermészetes anyag, a polár meg műszál. Mindenki eldöntheti, melyik variáció tetszik jobban. :)

Rettentő aprólékos, időigényes dolog. Egyesével kivagdostam a szirmokat, virággá varrtam őket, majd felöltögettem az alapra a fejeket.
Aztán kevésnek éreztem a sált, és csináltam egy sapkát is hozzá. :D Ez saccperkábé született, egy fedő felhasználásával. :) Ez volt a tegnap esti, ma délelőtti kikapcsolódásom.


Hogy tetszik? :)



8 megjegyzés:

Kathy írta...

Lattam tegnap en is a facebookon, nagyon tetszik! De hogy milyen ugyesen megcsinaltad, fantasztikus. A sapka meg kimondottan jo hozza. :)

Ledorka írta...

Aranyos vagy, Kathy, köszönöm. :)

Erzsébet írta...

Nagyon szép lett, ügyi vagy! :-)
Egészséggel viseld!

a Matula ikrek írta...

Nagyon mutatós, láthatnánk viselés közben? :o)

Ledorka írta...

Köszi. :) A Fb-ra teszek egy fotót, jó? :)

erikastyle írta...

Ez valami csoda szép, egyszerű és nagyszerű! Nagyon ügyes vagy! :) Nem vagyok sem sapka, sem sál hordó, de ezt simán el tudnám hordani. Nagyon tetszenek! Remekeltél! :))))

sesame írta...

Nagyon jól néz ki! :) Példát vehetnék rólad, nekem is csak gyűlik a sok megvalósítandó ötlet.. :)

Hajnalka Nagy írta...

vmi szuper jól néz ki!!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails