2014. július 25., péntek

VW kint és bent

A családom jóideje hátrányos helyzetben van, ha varrásról van szó. Szegények mindig háttérbe szorulnak, a megrendelések mögé... Szégyellem is...
A férjemnek legalább egy éve akarok egy táskát varrni. Rég megrajzoltam, sőt, ki is szabtam, el is kezdtem, de mindezzel csak lassan haladtam, elvégre mindig volt "fontosabb". Hát, tegnap végre rájöttem, hogy nincs fontosabb, csak más kategória, és más is tud várni. Befejeztem. :)
Sajnos, a fotókon nem jók a színek. Nincs rá magyarázatom, de sötétkéket nem tudok jól fényképezni. Klasszikus kék farmervászon az alap, szürke és bordó műbőrrel kiegészítve.
A türelméért cserébe egy sokzsebes, fullextrás tatyót varrtam. :) Elöl, kívül egy cipes duplazseb van, hátul egy bevágott cipes zseb, belül egy nagy, és a másik oldalon egy kisebb, osztott zseb kulcstartó karabinerrel. 
A felső cipzár két irányba nyílik. Az elejére a VW-t műbőrből varrtam, de belülre is került ám! A Fabtextiltől vettem ezt az iszonyú édes buszos anyagot. (Kifordítva fotóztam a táskát, hogy jól látszódjanak a zsebek, az anyag. ) A külső, első zsebet is ezzel béleltem, így ha belenéz, remélhetőleg elmosolyodik. :)
Nagyon örült neki, és remekül illik is hozzá. :)







6 megjegyzés:

Wattacukor írta...

Szerinted ha azt írom, hogy erre érdemes volt ennyit várni, az vigasztaló lehet neki? :D Nagyon jó lett!

horimarika írta...

Hűűű, nagyon tuti!

Krizantám írta...

Zseniális lett a táska, Dorka!!!! :)
Nagyon tuti lett ez a VW...!

(Egyébként ismerős ez a családtagnak varrás dolog... Én is mindig csúszásban vagyok... A Zuramnak is készülök varrni már mióta egy DOTTY-mobiltokot, de még mindig nincs készen...)

Ledorka írta...

Köszönöm, lányok! :)

bemka írta...

Le a kalappal! Gratulálok!
:)

Ledorka írta...

Köszönöm. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails