2016. november 29., kedd

Cukorpálcás mese 3. (Balázs)

Bagoly doktort elözönlötték az ételallergiások, amint elterjedt a hír, hogy mindenkinek cukorpálca-diétát ír fel. Annyira elfáradt az egész napos rendelésben, meg az éjszakai ügyeletben, hogy egy idő után már semmit sem kérdezett, csak cukorpálcát nyomott minden belépő kezébe. A harmadik napon már ehhez se volt kedve. Így eshetett meg, hogy egy a rendelőbe benyitó fejfájós cicához szó nélkül hozzávágta az első cukorpálcát, ami a közelében volt.
Régebben többen kritizálták a doki módszereit, sőt, egyszer  egy egér felvetette, hogy talán nem is orvosi diplomája van, hanem jogi, vagy bölcsész, de ő másnapra eltűnt. Azóta nem kérdőjelezte meg senki Bagoly Balázs tudását, és azon sem hördültek fel, hogy cukorpálcák röpködnek kifelé a rendelő ajtaján.

Folyt. köv. (A mese előzményéért lapozz vissza!)        
     

*Mellesleg szólva: a bagoly puha, akár párnának is használható. A magassága 24 cm +fülek. 1 db  vászonból kézült cukorpálca jár hozzá.  A bagoly -természetesen- mosható, megerősített varrásokkal készült, lerágható részek nélkül, így babáknak is adható. *

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails