2010. március 14., vasárnap

Autók autóba

Bea barátnőm három fiának varrtam nyakpárnákat. Az üléshez választottam ezt a kakaószínű lenvásznat, csak a minta színeit variáltam. Kitaláljátok, a forma alapján, hogy milyen autójuk van? Jó, jó, tudom, milliónyi krumpliforma kocsi van, és ahogy én varrok meg, az alapján akár fürdőkád* is lehetne, de hátha ráhibázik valaki. :) Segítségül annyit, hogy nem pici autó, belefér a három gyerekülés. - Kb. akkora feladat lesz kitalálni, mint nemrég a Ferrarit, élénk fantáziát igényel. :)))


*Nemrég vizsgáztattuk a kocsinkat, és a műszakiztató pasi mondta, hogy per pillanat olyan a helyzet, hogy ha egy fürdőkádra raknak 4 kereket, az is átmegy a vizsgán.

(Ha összeszedem magam, és kimegyek, akkor lesz kép a koszorúnkról is, és a kokárdáinkról is. Nem biztos, hogy eljutok az ajtóig, lehet, hogy menet közben elalszom....)


11 megjegyzés:

Móni írta...

Szépek a párnák! Az autókhoz sokat nem értek, így nem kínzom magam, hogy kitaláljam :). Nálam az autók kerekebbek és pirosak, hacsak egy mód van rá :D

Lvica írta...

Picasso?:) Tök jók a párnák!:)))

Hencsilli írta...

Ignis??

Ledorka írta...

El se hiszem! Máris megvan a válasz! :) Nem Ignis, hanem Picasso! Lvica, tied a piros hangszóró! :)))))

Abile írta...

Ezek szerint tényleg elaludtál az ajtó felé menet ... :o))))
Nagyon jók lettek a párnák, bár bevallom, én nem tudtam volna kitalálni a márkáját... Nálam az autókat a színűk különbözteti meg egymástól!! :o)

Ledorka írta...

:DD
Nem, fotóztam, csak már nem voltak túl jók a fényviszonyok.

Rinka írta...

Nagyon klasszak a nyakpárnáid. Köszönöm, hogy nálam jártál.:)))

Ledorka írta...

Szoktam. :) A jó blogokat nem hagyom ki. :)

Anita írta...

Végignéztem az összes nyakpárnádat, egyik szebb mint a másik!!! Én is szívesen megpróbálnám elkészíteni, jól látom, hogy az alsó része egy nagyobb "bunkósbot fejből" van kivágva, ettől lesznek a végei olyan pufókosak? Ne haragudj a bunkósbotért, ez jutott róla eszembe:)

petitange írta...

Drága Dorka! Díjat küldök Neked sok-sok szeretettel, mert nagyon nagyon megérdemled. :)

Ledorka írta...

Lehet bunkósbotnak is nevezni. :)

A díjat itt is köszönöm szépen! :) Ha nem haragszol, beszúrtam, belinkeltem az oldaladat ide: http://oltogeto.blogspot.com/2010/03/jatek-es-dij.html
(Ez is a lustaságom miatt van. Most, pár napja nincs kedvem írni. A hét végére túl leszek ezen, remélem. :) )

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails