2010. március 7., vasárnap

Variációk két témára

Pár napig nem volt jó a gépünk, ezalatt született ez a kis kupac cucc:

 

3 nyakpárna, és két neszesszer, amiket apró anyagmaradékokból hoztam össze. Kifejezetten élveztem ezt a pepecselős munkát. :) A tyúkosnak még a belseje is darabokból van.


7 megjegyzés:

Kata írta...

Mind nagyon szuper lett, a kockás neszi és a nyakpárnák a kedvencek :)

judit.6 írta...

Tudod, két fiam van. Naná, hogy a virágos nyakpárnák lettek a szívem csücskei. :) Majd kereslek (holnap éjjel!!) mailben. lesz egy kis melód. :)
pux

batorba írta...

NSZ! ( azaz nagyon szuper!!!) Nekem a virágos tetszik ( csajos) meg a katicás!!!:-)))
A kicsikénknek most raktuk be csak kipróbálásra a másik gyerekülést a kocsiba....és hosszú-alvós útra nem tetszik. Nem tudom megdönteni és lóg(hat) a feje alvásközben. Nagyon tetszene ez a megoldás...

Abile írta...

Nagyon sok szépség készült Nálad! :o))A tyúkocskás neszi tetszik a legjobban! Annyira mutatós, hogy egyet külön tettél az egyszínű anyagra!
Ezzel én is így vagyok, hogy vagy varrok - de akkor nem tudom olvasni a blogokat, vagy olvasok az interneten, de akkor nincs időm varrni! :o)) Nehéz megtalálni az egyensúlyt, nekem leginkább hétvégén szokott sikerülni, mert akkor nem nagyon ülök le a gép elé.. legfeljebb csak azért, hogy feltegyem, amit varrtam!

Kósa Andrea írta...

hogy te milyen ügyes vagy... csak ámulok és bámulok... nagyon sok nézegetnivaló akad itt... még leskelődöm...

Lidércke írta...

Köszönöm, kedvesek vagytok. :)

Abile, ez nem is olyan sok, ahhoz képest, hogy 3 napig voltam PC nélkül. :D Valahogy nem lett több az időm, pedig azt hittem, időmilliomos leszek a net nélkül. :)

Csilla írta...

A virágosak nagyon cukik :) Vár rád egy díj nálam.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails