2010. március 7., vasárnap

Variációk két témára

Pár napig nem volt jó a gépünk, ezalatt született ez a kis kupac cucc:

 

3 nyakpárna, és két neszesszer, amiket apró anyagmaradékokból hoztam össze. Kifejezetten élveztem ezt a pepecselős munkát. :) A tyúkosnak még a belseje is darabokból van.


7 megjegyzés:

Kata írta...

Mind nagyon szuper lett, a kockás neszi és a nyakpárnák a kedvencek :)

judit.6 írta...

Tudod, két fiam van. Naná, hogy a virágos nyakpárnák lettek a szívem csücskei. :) Majd kereslek (holnap éjjel!!) mailben. lesz egy kis melód. :)
pux

batorba írta...

NSZ! ( azaz nagyon szuper!!!) Nekem a virágos tetszik ( csajos) meg a katicás!!!:-)))
A kicsikénknek most raktuk be csak kipróbálásra a másik gyerekülést a kocsiba....és hosszú-alvós útra nem tetszik. Nem tudom megdönteni és lóg(hat) a feje alvásközben. Nagyon tetszene ez a megoldás...

Abile írta...

Nagyon sok szépség készült Nálad! :o))A tyúkocskás neszi tetszik a legjobban! Annyira mutatós, hogy egyet külön tettél az egyszínű anyagra!
Ezzel én is így vagyok, hogy vagy varrok - de akkor nem tudom olvasni a blogokat, vagy olvasok az interneten, de akkor nincs időm varrni! :o)) Nehéz megtalálni az egyensúlyt, nekem leginkább hétvégén szokott sikerülni, mert akkor nem nagyon ülök le a gép elé.. legfeljebb csak azért, hogy feltegyem, amit varrtam!

hAnd-i írta...

hogy te milyen ügyes vagy... csak ámulok és bámulok... nagyon sok nézegetnivaló akad itt... még leskelődöm...

Ledorka írta...

Köszönöm, kedvesek vagytok. :)

Abile, ez nem is olyan sok, ahhoz képest, hogy 3 napig voltam PC nélkül. :D Valahogy nem lett több az időm, pedig azt hittem, időmilliomos leszek a net nélkül. :)

Csilla írta...

A virágosak nagyon cukik :) Vár rád egy díj nálam.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails