2010. április 2., péntek

Mici horgolt sapkája

Karina biztatására megmutatom a sapkát, amit Micinek horgoltam. Irtó lassan készült, mert ritkán vettem elő, és akkor is csak egy-egy kört horgoltam, szóval lehet, hogy ez tulajdonképpen Luca széke... :) Már vasárnap kész volt, de mivel egyikünk sem elégedett vele (sem Emmi, sem én), félve mutatom csak.... Mici nem mondta, mi baja vele, de lekapdossa a fejéről. Lehet, hogy az nem tetszik neki sem, ami nekem: horgolás közben jó ötletnek tűnt a lila-piros színösszeállítás, most kevésbé.


Saccperkábé horgoltam, nem minta alapján. Csupa egyráhajtásos pálcából áll (unalmas volt), a széle pedig  egyszerű csipkeféle: *5 kétráhajtásos egy szembe szúrva, kettő kimarad* -ez ismétlődik. 
A Horgoblogon láttam Szentpyr hímzett sapkáját, az ihlette a mi virágunkat is, bár, ez közel sincs olyan szép, mint az ihletadó. :) Mici pici fejecskéjére nem akartam nagyobb díszítést, ez pont elég.
Mivel ez nem jött össze annyira, számítok Fortunára, hogy hozzásegít a Karina által felajánlott sapkához. :)


11 megjegyzés:

Barbi írta...

Szerintem tündéri benne! :D Nagyon szép lett! :D

BCili írta...

Nagyon jó lett a sapi, és szép is, minden ott van rajta ahol kell és a színe is jó!
Mici pedig biztos azért veszi le, mert hm, ki az aki sapkát hord a meleg lakásban :)

Fércművek írta...

Nekem nagyon tetszik és milyen jól áll neki! :))

Karina írta...

A lányok előttem a szívemből szóltak! a sapi aranyos, a kislány tündéri benne, csak hát bent tényleg felesleges.. Ne bánkódj, tetszeni fog neki! Jó, hogy megmutattad!! :) Szép Húsvétot!!

Jandó írta...

Mici nagyon cuki, és remekül áll rajta a sapi. Szerintem is nagyon jó lett. Először nálunk se akarta hordani Janka a sapit, amit horgoltam, hiába próbáltam párszor ráadni. Kis idő múlva meg ő kérte, hogy azt vegyük, és azóta nem is húz fel másikat. Biztos Mici is megszereti majd, csak szokatlan neki.

Kathy írta...

Na ma is jol indul a napom! :)) Tunderi!
Kellemes Husveti Unnepeket, es persze millio locsolot:)))))

Ledorka írta...

Köszönöm a sok bátorító szót! :))) Próbáltam én kint is ráadni, ma is ebben akartam orvoshoz vinni, de nem hajlandó viselni. :( A pamutsapik ellen semmi kifogása, de ezt lerántja. Így jártam....
Nektek is szép Ünnepet kívánok! :)

ccsigaház írta...

mi baj ezekkel a színekkel? nekem nagyon tetszik!

Hencsilli írta...

Nagyon jó lett a sapi! Ha vigasztal, az én lányom sem veszi fel a sapit, amit horgoltam neki. Egyedül a kötött boleróját hajlandó felvenni, pedig csináltam neki poncsót(azt nagy cirkuszok után azért egy darabig hordta), még sapit, sálat. Hát, ilyenek ezek a kölkök :D

Aranyalma írta...

Pedig nagyon bájos a sapiban!
Van nagyméretű babája? Ha végképp nem szereti hordani, legalább a babáját öltöztethetné. Te meg horgolsz neki egy másikat jövőre, más színekből, ha már ennyire válogatós a kisasszony! ;)

Ledorka írta...

De jó, hogy ennyien jöttök vigasztalni! :)))
Ilyen nagy babája MÉG nincs. :D Bolerónak meg neki nem állok... az én tempómmal jövő karácsonyra lenne kész. :D Nyulakat akartam kötni-horgolni, ez lesz a következő lépés. Azt legalább nem kell felvennie. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails