2010. június 28., hétfő

Egészben

A részlet után itt az egész táska. Rillával csereberélek, az ő elképzelései alapján varrtam. Színt, formát mutatott képeken, én meg összegyúrtam, a saját terveim szerint átvariáltam,  és belevittem egy picit magamból is: a leveles virágot. Ez az első kukacolt táskám ám! Úgy örülök, hogy Rita biztatott! Köszönöm. :) Fogok még hasonlót csinálni. (Tudom, tudom, nem tökéletes a tűzés, de iparkodtam.)


A virág levehető, kitűzőként is használható. Belül egy kis zseb és kulcstartó karabiner is van.


A dologhoz hozzá tartozik, hogy amikor kész lett, rájöttem, hogy ez a forma, és hogy kukacolt, bennem Bea táskáit idézi. Írtam is neki, mert nem szeretném, ha megharagudna rám, de pont úgy reagált, ahogy gondoltam. :) "Szép lett a táska, és ezt azért nem nevezném másolásnak, csak véletlen hasonlóságnak." Valóban nem volt szándékos. :) Na, meg hol tudok én úgy kukacolni, mint Bea?! Gyakorlom. :)



15 megjegyzés:

estibogar írta...

Egyszerüen csodaszép....

sesame írta...

Szép lett nagyon! :) Rég csináltál már táskát.. ha továbbra is ilyenek kerülnek ki a kezeid közül,érdemes lenne újra előrukkolni velük :)

Ledorka írta...

Köszönöm. :)
Sesame, dehogy rég! :D Épp tegnap fejeztem be egy újabbat, ma kapja meg a tulajdonosa. :) Most két hátizsák és egy gyerektáska van soron. Meg is unjátok a táskákat, annyit fogok mutatni! :P :)

patonaifabian írta...

Nagyon harmonikus, szép, s a kukacolással nem vagy egyedül:)))

Rita írta...

Szerintem, itt a szükebb blog-környezetünkben bárki megismeri a másik munkáját. Ha kitennénk 5 tasit, a legtöbben meg tudnák mondani, melyik kinek a munkája, mert mindenki beleviszi az egyéniségét a munkájába. Szerintem ez a Te uj remekmüved esetleg emlékeztet Bea munkáira, de a szinvilága, belsö megoldása, a füle, meg hát a virág rajta teljesen Lidérckés. Ezzel az erövel mindeki másol valakit, aki táskát varr, mert ugye nincs uj a nap alatt!!!!!

Ledorka írta...

Igen, én is így gondolom, de most annyira megy ez a másolós balhé, hogy bebiztosítottam magam egy levéllel. :) Véletlenül se szeretném, ha Bea megharagudna rám.

Hencsilli írta...

Nagyon jó lett, jó kis pakolós :)

Wattacukor írta...

Csuda-csoda gyönyörű!!! :)

Shushanna írta...

Szebb lett, mint vártam, pedig részletében is nagyon szép, finom munka volt.
/a csomagod postán...:)/

batorba írta...

nagyon jó lett!!! és a kukacolásod??? Ámulok!! Nekem még mindig húzza az anyagot! Én még nem mutatok ilyesmit.:-(

Ili írta...

Nagyon jó lett! Igaza volt Ritának, hogy biztatott, hogy kukacolj! Én már pár hónapja gyakorlom és még az enyém sem tökéletes.
A táska nagyon egyedi és Lidérckés!

Ledorka írta...

Úgy szeretlek olvasni benneteket! :D Köszönöm. :)

Unknown írta...

Itt is nagyon köszi!
Szerintem is csodaszép,egyedi, natúr ahogy szeretném és kellő képpen Lidérckés is!


Már nagyon várom :-)

Ledorka írta...

Igyekszem feladni. :)) Örülök, hogy eltaláltam az ízlésedet.

Nézzétek meg Rilla blogját, az utolsó baba, a szöszi lesz Micié. :) Majd megmutatom ám, ha itt lesz nálunk! Gyönyörűséges. :)

Abile írta...

Gratulálok a kukacaidhoz! :o) Nagyon jó a táska színe, formája... Ügyes vagy!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails