2010. június 21., hétfő

Képzeljétek....

...kukacoltam. :) Jó két hete rendeltem egy talpat kukacoláshoz, pont egy hete itt áll, végre felavattam. Igaz, hogy nem az a típust, amit kértem, de a telefonos reklamációmra azt reagálták, hogy ez is tudja ugyanazt. Oké, elhiszem. Piti dolog lenne a talpra fogni az esetleges hibákat.... :D Szóval, bevallom, még csak tanulom a kukacolást, de tetszik. Új mánia van születőben. :) Elsőre nem is rossz, ugye? (Egyszer már próbálkoztam, de akkor még spéci talp nélkül, az alapdarabbal.)
A fotók megint szörnyűek... esik az eső, sötét van, mint a vakond belső zsebében. :( Jó képek híján elmesélem, mit varrtam. :) Fáradt mandarin színű neszesszer lett, ezúttal cipzáros kivitelben. Lila leveleket varrtam rá,  a bélés is ugyanolyan (saját festés) és lila-narancs virágot kapott. Ez utóbbi nagyon tetszik. :) A tűzés is halványlila.



Gondolom, unjátok már a virágaimat, azért mutatok még kettőt: halványkékek. Ilyen még nem volt. :)





7 megjegyzés:

batorba írta...

OHHHH, de jó!:-))) Én csak bepróbáltam a kukacoló talpat a gépbe...és "kerültem" vele egyet...és per/pill. abbamaradt.:-((( Nem azért mert nincs kedvem, hanem ....

Ledorka írta...

Látod, nálam is eltartott egy ideig, mire használatba vettem. :))) Pedig milyen jó!

Fércművek írta...

a vakond belső zsebe...:))))))) ez nekem nagyon bejön :)))))))))))

sesame írta...

Csak én nem tudom itt, hogy mi a csuda az a kukacolás?! :)Biztos valami misztikus varrós dolog :)

Ledorka írta...

Annyira nem is misztikus. :)) Szabad gépi tűzés. Kígyózó kacskaringókkal van rögzítve az anyag hátoldalára a vatelin. Ennyi. :)

Csilla írta...

Ilyen vakondos dumákat is csak te tusz kitalálni, olyan Lidérckés, jót mulattam rajta, az ilyesmikért is érdemes hozzád benézni. Na persze nem csak ezekért a virágok is szépek és a nesszik is, kis változatosság a rengeteg nyakpárna után, mondjuk a táskáid és hátizsákjaid is tetszenek, a párnák sem rosszak csak én imádom a változatosságot :)

Ledorka írta...

Én is imádom a változatosságot. :)) Nem tudok leragadni egy dolognál, csaponganom kell. :D Ma épp lovat varrtam, mindjárt mutatom is.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails